Tamamdır teşekkürlerarama yerine wincredit yaz
Tamamdır teşekkürlerarama yerine wincredit yaz
Hocam her seferinde oradan başlatmaktan bahsediyorum ben ama m2 slotlarında sorun var ben de m2'den başlatmak istiyorum elimde de m2ssd var onu taksam bilgisayarı her kullandığım doğrudan başlatsam bir sorun olur mu sizcebaşlatabilirsin ben zamanında pardus kusmustum ssd ye ne zaman linux lazım olsa ssd bağlayıp boottan ssd seçiyordum
anakartında boş pcie slotu var mı? varsa hallederizHocam her seferinde oradan başlatmaktan bahsediyorum ben ama m2 slotlarında sorun var ben de m2'den başlatmak istiyorum elimde de m2ssd var onu taksam bilgisayarı her kullandığım doğrudan başlatsam bir sorun olur mu sizce
Yok ne yazikki ekran kartı kalpiyor jormalde iki tane X1 portu vardaanakartında boş pcie slotu var mı? varsa hallederiz
şuan telefondayım ama mantığı açıklamak adına sen parçsları daha kaliteli olarak araştırabilirsinYok ne yazikki ekran kartı kalpiyor jormalde iki tane X1 portu varda
Hocam böyle bir şeyin varlığını bile bilmiyordum çok teşekkür ederim şu an görüyorum peki bunu nereye sabitleyeceğiz diğer ucunuşuan telefondayım ama mantığı açıklamak adına sen parçsları daha kaliteli olarak araştırabilirsin
Alfais 4651 Pcı-e Express 1x Dişi Erkek Riser Uzatma Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alfais 4651 Pcı-e Express 1x Dişi Erkek Riser Uzatma Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
uzatmayla saklanan yeri çözdükten sonra m2 adaptörünü takarak m2 ssd kullanabilirsin
Prime Üyeleri İçin Fırsat: PrimeX PX-M2PCIEX PCI ex. x1 To M2.NVMe Ssd Çevirici https://amzn.eu/d/0hwD8uK
yani mekanik bir aksam olmadıgı için kasa da herhangi bir konuma saklayabilirsin ssd oldugu için çok problem değil belki montaja uygun adaptörlerde vardır telefondan araştıramıyorum ama sen olayı biliyorsun artık ne demek işini gördüysen ne mutlu banaHocam böyle bir şeyin varlığını bile bilmiyordum çok teşekkür ederim şu an görüyorum peki bunu nereye sabitleyeceğiz diğer ucunu
Peki bir şey soracağım Hocam şimdi zaten X1 dönüştürücü ile çalıştırınca m2'yi hani hızı düşüyordu ya belli bir miktar bununla da ekstra bir düşüş daha olur muyani mekanik bir aksam olmadıgı için kasa da herhangi bir konuma saklayabilirsin ssd oldugu için çok problem değil
kağıt üzerinde bakarsak evet mutlaka latency oluşacaktır ama son kullanıcı olarak bu fark edilir bir düzeyde, kasma, donma asla etkilemez. tabi adaptörün ve uzatmanın kalitesine bağlı olarakPeki bir şey soracağım Hocam şimdi zaten X1 dönüştürücü ile çalıştırınca m2'yi hani hızı düşüyordu ya belli bir miktar bununla da ekstra bir düşüş daha olur mu
Anladım peki hocam şimdi ben burada iki tane malzeme alacağıma direkt şey alsam m2ssd'yi sataya dönüştürücü hani direkt sata portuna taksam tabi varsa öyle bişey dönüştürücükağıt üzerinde bakarsak evet mutlaka latency oluşacaktır ama son kullanıcı olarak bu fark edilir bir düzeyde, kasma, donma asla etkilemez. tabi adaptörün ve uzatmanın kalitesine bağlı olarak
var öyle adaptörlerde ama amacın m2 kullanmak oldugu için pcie daha mantıklı olacaktır yoksa satada alacağın hız düşer direkt sata hızına limitlenir m2 ssdAnladım peki hocam şimdi ben burada iki tane malzeme alacağıma direkt şey alsam m2ssd'yi sataya dönüştürücü hani direkt sata portuna taksam tabi varsa öyle bişey dönüştürücü