Bir arkadaşıma ulaşmış box ile test etmiş ve sonuç bu şekilde
288 mb / 330mb yani, SATA SSD için standart sayılır. Başka eline ulaşan var mı? Fiyat gayet uygun, HDD kadar yavaş bile olsa SSD 'nin sessizliğinden dolayı tercih edilir.
Bir arkadaşıma ulaşmış box ile test etmiş ve sonuç bu şekilde
Ben mi yanlış görüyorum 288 değil 0.288288 mb / 330mb yani, SATA SSD için standart sayılır. Başka eline ulaşan var mı? Fiyat gayet uygun, HDD kadar yavaş bile olsa SSD 'nin sessizliğinden dolayı tercih edilir.
Ben mi yanlış görüyorum 288 değil 0.288
Gerçekten böyle ise sata ssd için çok iyi değerler.
flaş belleğı sata kutusuna koysalar daha iyi çıkar, büyük ihtimal içinde de 512mb sd card filan vardır. 512mb'yi 512GB olarak ilk kez satmıyorlarBir arkadaşıma ulaşmış box ile test etmiş ve sonuç bu şekilde
O resimde değerler gb/s cinsinden ayrıca 5gbı 1tb gösterme gibi bir katakullide yok. Ben ömrü nasıl olacak onu merak ediyorum. İdare etmelik dahi olsa fiyatı gayet iyi benceflaş belleğı sata kutusuna koysalar daha iyi çıkar, büyük ihtimal içinde de 512mb sd card filan vardır. 512mb'yi 512GB olarak ilk kez satmıyorlar
Hocam ısı sensörü bile yok nasıl daha güvenilir? Sabit 45 gösteriyor. Anca oyun atarsın içine kişisel veri saklayan üzülebilir.SSD nin yorumları iyi sanki aldığınız samsung, kingston ssd ler almanyada üretiliyor hepsi çinden çıkıyor. Basacaksın markanı tr ye getirip 2k dan satacaksın hiç akıl yok sende kodak james donkeyden güvenilir bence uzunca sene kullandım gram bozulmadı
Kişisel veri saklanmaz o konuda haklısın ben zaten önemli verilerimi 3,4 ssd ye kopyaladığım için sorun yok ama o kadar kötü olacağını sanmıyorum saçma markalı ssd ler bile tr de en ucuz 1800tl ya satılıyor ben 650 ye aldım mesela kuponla bunuHocam ısı sensörü bile yok nasıl daha güvenilir? Sabit 45 gösteriyor. Anca oyun atarsın içine kişisel veri saklayan üzülebilir.
Bütçem az değilde fazladan yerin zararı olma diye oyun kurmak için aldım bunun pc ye bir zararı olmaz değil miÜrün denetleyici olarak sm2259xt modelini kullanıyor. Bu modeli kullanan markalar James Donkey, Hikvision, Stormax, Ezcool, Apacer AS340 ve AS350(yeni üretimlerde), pny CS900(yeni üretimlerde), Crucial BX500, HP S650 yani daha çok bütçesi az olan kesimlere hitap eden markalar o kadar gömülcek bir ürün değil windows filanda kurulur.