Bu arkadaş teslim almış okuma yazma hızı 500 ün üzerinde.Alıntıyı görüntülearkadaşlar geldi hadi hayırlısı bakalım birazdan test eder haber veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum , ben de 1 tb mı 512 gb mı alsam diye düşünüyorum 1 tb 800 TL 512 gb 400 TL ye denk geliyor.1 TB olan sorunlumu degilmi ? Alınır mı 1 TB
Kanka bunu tasinabilir hdd olarak kullanabilir miyim düğün videolari fotolari vs falan depolucamBen bir sorun olacağını düşünmüyorum , ben de 1 tb mı 512 gb mı alsam diye düşünüyorum 1 tb 800 TL 512 gb 400 TL ye denk geliyor.
https://www.amazon.com.tr/UGREEN-yü...=1731485383&sprefix=ssd+kutusu,aps,266&sr=8-8Kanka bunu tasinabilir hdd olarak kullanabilir miyim düğün videolari fotolari vs falan depolucam
Dostum bu şekilde Windows kurup başlatamayız değil mi bilgisayarı bundan
Belki olurda pek önermem çok sağlıklı olmaz.Dostum bu şekilde Windows kurup başlatamayız değil mi bilgisayarı bundan
başlatabilirsin ben zamanında pardus kusmustum ssd ye ne zaman linux lazım olsa ssd bağlayıp boottan ssd seçiyordumDostum bu şekilde Windows kurup başlatamayız değil mi bilgisayarı bundan