Diski çıkardım hocam uğraştırıyordu sürekli bakasım geliyor. Zaten test uğruna ana m2ye de defalarca okuma yazma yapmış oldum gereksiz. Ama şunu diyebilirim ortalama 300gb dolunca oluyor. Sizinki ne kadar dolu bilmem.
Bende olmadı hocam. Sadece ssdden oyun oynayınca belli süre sonra ssddeki oyunlar açılmıyor doku yüklemiyordu. Hani kötü ssdden ne beklersin doldukça yazma hızı düşer sıcak çalışır falan. Bu aksine yazma hızı asla düşmüyor okuma hızı düşüyor. Okuma düşünce ne doku yükleniyor ne oyun açılıyor. Para iadesi aldım ben. 4-5 yıllık kingston sa400 daha sorunsuz bundan :d Bir de içini boşaltıyorum sorun düzeliyor oyunları tekrar atıyorum yaklaşık 300gb dolunca patates olmaya başlıyor. Baştaki testte 200gb yazma okuma ondan sorunsuz çıktı demekki. Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve şöyle bir saçma olay var manuel okuma testinde hız düşük fakat asla crystaldiskmarkta hız düşük çıkmıyor. Hep düzgünmüş gibi gösteriyor diskmark.
Doldurup deneyin sizde olmuyorsa iyi, sorunlu denk gelmiştir bana. Başkalarında da var ise sıkıntı demektir. Zaten kalite kontrol düşüktür bu tarz ürünlerde.
Doldurup deneyin sizde olmuyorsa iyi, sorunlu denk gelmiştir bana. Başkalarında da var ise sıkıntı demektir. Zaten kalite kontrol düşüktür bu tarz ürünlerde.
Ben de aldim kesinlikle onermiyorum. Bende de okuma hizi 30-40mb e dustu. Hadi bu neyse dosya aktarimlari uzun olsun onemli degil derim fakat oyunlar kirk saatte aciliyor, texture'lar yuklenmiyor, stutter oluyor oyunlarda vs. Sakin almayin aldirmayin ssd gorunumlu hdd yapmislar. Temudan iade aldim belese gelmis oldu ssd ama yine de onermiyorum.
Kisacasi ssd ne depo icin kullanilir cunku guven olmaz her an ssd patlayacak gibi, ne de oyun icin kullanilir hicbirsey yuklenmiyor.
Ben de aldim kesinlikle onermiyorum. Bende de okuma hizi 30-40mb e dustu. Hadi bu neyse dosya aktarimlari uzun olsun onemli degil derim fakat oyunlar kirk saatte aciliyor, texture'lar yuklenmiyor, stutter oluyor oyunlarda vs. Sakin almayin aldirmayin ssd gorunumlu hdd yapmislar. Temudan iade aldim belese gelmis oldu ssd ama yine de onermiyorum.
Kisacasi ssd ne depo icin kullanilir cunku guven olmaz her an ssd patlayacak gibi, ne de oyun icin kullanilir hicbirsey yuklenmiyor.
Aynen aldiysaniz coktan ssd'yi, temudan iade almaya calisin, biraz ssd'nin icini doldurun bahsettigimiz durumlari siz de test edin, o goruntulerle temuya basvurup iade alin yoksa eninde sonunda elinizde patlayacak ssd diye tahmin ediyorum.
Aynen aldiysaniz coktan ssd'yi, temudan iade almaya calisin, biraz ssd'nin icini doldurun bahsettigimiz durumlari siz de test edin, o goruntulerle temuya basvurup iade alin yoksa eninde sonunda elinizde patlayacak ssd diye tahmin ediyorum.