GTA V, Sons of The Forest, Outlast Trials, Dying light 1-2 gibi oyunlarda denedim.bu ssdyi oyunları depolamak için almayı düşünüyorum. açılış hızı çok kötü olur mu? birde laptopta sata yeri yok kutu ile kullanmam gerekiyor bu durum hızını etkiler mi
muhtemelen alacağım. bozulması durumunda nasıl bir yol izleyeceğiz? testler için teşekkürler.GTA V, Sons of The Forest, Outlast Trials, Dying light 1-2 gibi oyunlarda denedim.
Genel olarak hiçbirinde sorun olmadı tabi m2ye göre yavaş olacak gen 4 ile sata bir değil. Sadece DL2 takılıyor ya hızı yetmiyor ya da ayrı bir sorun var. M2de sorunsuz aynı oyun. Artısı ile eksisi ile böyle alıp almamak sizin fikriniz.
İade başlatıyorsun sorunu video foto çekip gönderiyorsun, tam para iadesi yapıyorlar.muhtemelen alacağım. bozulması durumunda nasıl bir yol izleyeceğiz? testler için teşekkürler.
aldım hocam yardımlar için teşekkür ederim. umarım kutudan dolayı hızı düşmez.İade başlatıyorsun sorunu video foto çekip gönderiyorsun, tam para iadesi yapıyorlar.
ssd ne derece dolu ?Şuan sıkıntı baş göstermeye başladı sanırım okuma hızı dehşet derecede düştü. Yazma hızı nasılsa hala aynı. Oyunda doku yükleme sorunu oluyor. Bütçe varsa daha iyi ssdlere yönelmeniz daha iyi olur.
Alıntıyı görüntüle
Patlarsa bilgi verir misiniz?Şuan sıkıntı baş göstermeye başladı sanırım okuma hızı dehşet derecede düştü. Yazma hızı nasılsa hala aynı. Oyunda doku yükleme sorunu oluyor. Bütçe varsa daha iyi ssdlere yönelmeniz daha iyi olur.
Alıntıyı görüntüle
HDTune ile tüm disk yazma testi yapabilir misiniz?