şirket zor olabilir ama freelancer çalışırsın.Sorum kısa ve basit arkadaşlar,
Sadece tek başına eğitim videoları izleyip ücretli kurslar alıp profesyonel olarak kod yazmak, şirketlerle çalışmak ve normal meslek haline getirmek mümkün mü.
Mümkün ama tanıdık felan olursa daha iyi olur şahsen ben öyleyimSorum kısa ve basit arkadaşlar,
Sadece tek başına eğitim videoları izleyip ücretli kurslar alıp profesyonel olarak kod yazmak, şirketlerle çalışmak ve normal meslek haline getirmek mümkün mü.
Tanıdığınız varsa oda kolayşirket zor olabilir ama freelancer çalışırsın.
şirket zor olabilir ama freelancer çalışırsın.
Şuanda aktif olarak yazılımcı mısınızMümkün ama tanıdık felan olursa daha iyi olur şahsen ben öyleyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tanıdığınız varsa oda kolay
Yazılımcıyim Ben özel olarak tanıdığım bir abim çalıştırdı ondan öğrendim herşeyi sonra onun iş yerine girdim şuan orda bir ekibin yöneticisiyim ben sadece yazılım değil 3D modellemeyide biliyorumŞuanda aktif olarak yazılımcı mısınız
Peki ne kadar sürede hakim oldun konuya yani çalışacak aşamaya kaç ayda ya da yılda geldinYazılımcıyim Ben özel olarak tanıdığım bir abim çalıştırdı ondan öğrendim herşeyi sonra onun iş yerine girdim şuan orda bir ekibin yöneticisiyim ben sadece yazılım değil 3D modellemeyide biliyorum
3.5Yil denebilirPeki ne kadar sürede hakim oldun konuya yani çalışacak aşamaya kaç ayda ya da yılda geldin
3.5 yıl da nerden ve hangi dilden başladınız?3.5Yil denebilir
Java dan başladım C++ hala devam ediyorum3.5 yıl da nerden ve hangi dilden başladınız?
İlk defa başlayacağım, hangi dilden nasıl başlamalıyım?Java dan başladım C++ hala devam ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ilk adım JavaScript NodeJS oldu
Python ile başla sonra Java sonra C# C++ diye gidersinİlk defa başlayacağım, hangi dilden nasıl başlamalıyım?
ne yapmak istediğine bağlı seçmelisin bence yazılım diliniİlk defa başlayacağım, hangi dilden nasıl başlamalıyım?