Neler Yeni

Kodlama nasıl öğrenebilirim?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Arkdaşlar kodlama öğrenmek istiyorum,ama nereden başlayacağımı bilmiyorum sizin bildiğiniz öğrenebileceğim varmı? şu olsun şunu öğrencem gibi bir durum söz konusu değil gelecegime yatırım yapmak için öğrenmek istedim sadece bildiğiniz biryer iyi anlatan bir hoca veya bi teknik varmıdır var ise yazarsanız sevinirim.
Burda konu açarak

kubi07

80+
Çok iyi derecede İngilizce öğren gerisi kolay.
Bu soruyu İngilizce olarak google'a sorup cevabı bulabilmen anlayabilmen lazım mesela. Google translate kullanmadan.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
tam da bunu anlatmaya çalıştım yazımda ama anlaşılmamış sanırım neyın hangı kodun neye yaradıgını bılmıyorum onun ıcın konu actım ısımlerını de bılmıyorum bır kacını duymuslugum var sadece.
Hocam arkadaşların attığı rehberi inceleyin, dili seçin ona göre yardımcı olalım. Daha iyi yardımcı olabiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok iyi derecede İngilizce öğren gerisi kolay.
Bu soruyu İngilizce olarak google'a sorup cevabı bulabilmen anlayabilmen lazım mesela. Google translate kullanmadan.
Başlangıç seviyede kodlama için ileri seviye ingilizeye gerek yok anlayabilsin yeter

kubi07

80+
Hocam arkadaşların attığı rehberi inceleyin, dili seçin ona göre yardımcı olalım. Daha iyi yardımcı olabiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlangıç seviyede kodlama için ileri seviye ingilizeye gerek yok anlayabilsin yeter
hep başlangıçta kalmak istiyorsa tabii yeterli.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Ortada birsürü projem var, sadece henüz tam olarak bitmediler. Siz insanlara ilham vermek yerine sadece taşlarsınız. Ulaşamayacağın şeylere bulaşmaktan vazgeç.
Genelde öyle oluyor. Projeler ortada kalıyor. Projelerini tahmin edeyim. Hareket eden bir Aset var, ama henüz bir etkileşim olmuyor. Bu tür projeler hep takıldıkları yerde unutulup kalıyorlar. Uzun zama dediğin de üç ay gibi bir süre olmalı.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Genelde öyle oluyor. Projeler ortada kalıyor. Projelerini tahmin edeyim. Hareket eden bir Aset var, ama henüz bir etkileşim olmuyor. Bu tür projeler hep takıldıkları yerde unutulup kalıyorlar. Uzun zama dediğin de üç ay gibi bir süre olmalı.
Ya yürü git işine sinirlendirme beni

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Albert Tesla
Öncelikle ne yapmak istiyorsun ? bu sorunun cevabını bulman gerekir. Site mi yapacaksın oyun mu kodlayacaksın arduinoyoya mı vb. yöneleceksin ama en temel programlama dili C dir.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Öncelikle ne yapmak istiyorsun ? bu sorunun cevabını bulman gerekir. Site mi yapacaksın oyun mu kodlayacaksın arduinoyoya mı vb. yöneleceksin ama en temel programlama dili C dir.
Bu işi bir meslek olarak yapacaksan, ben sade Flappy Bird programcısıyım diyemezsin. İnsanlar senden, istedikleri her şeyi yapabilmeni bekleyecek. Çünkü ünvanın programcı olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,627
Üyeler
163,695
Son üye
ygt1
Top Bottom