KODLAMA NASIL ÖĞRENİRİM

ismim yok

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba web sitesi ve oyun geliştirmek istiyorum fakat kodlama ve yazılım bilgim sıfır yazılım öğrenebileceğim yerler varmı veya bilen arkadaşlar temel bilgi verebilir mi?

Arkadaşın dediği gibi BTK Akademi üzerinden sertifika alarak yavaş yavaş başlayabilirsin, telefondan da girebilirsin

Bilgisayarım var fakat yaşım büyük değil yani eğer yaş sınır varsa öğrenemeyebilirim.

Merhaba web sitesi ve oyun geliştirmek istiyorum fakat kodlama ve yazılım bilgim sıfır yazılım öğrenebileceğim yerler varmı veya bilen arkadaşlar temel bilgi verebilir mi?
w3school sitesini kullanabilirsin dil öğrenirken.Bol bol kod yazman lazım alışmak için.Alanını belirler oyun ise ne tür bi oyun ona göre oyun motoru ve dili belirle web tabanlı gidiceksen ise html > css > js basic olarak öğren

w3school sitesini kullanabilirsin dil öğrenirken.Bol bol kod yazman lazım alışmak için.Alanını belirler oyun ise ne tür bi oyun ona göre oyun motoru ve dili belirle web tabanlı gidiceksen ise html > css > js basic olarak öğren
Karar verdim BTK Akademi kullancağım fakat yine de değerlendirilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 yaş altı olanlar da Eba ile giriş yapabiliyor
Yani giriş için Eba hesabı da açmamız lazım değil mi?

Karar verdim BTK Akademi kullancağım fakat yine de değerlendirilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani giriş için Eba hesabı da açmamız lazım değil mi?
Zaten ortaokul bitene kadar her öğrencinin ebasi oluyor sanıyordum

İyi bir metin editörü indir. Notepad++ olabilir. Başka da tercih edebilirsin. Sonra bilgisayarında kayıtlı bir görsel seç, veya indir. .JPG formatı iyidir. Sonra o görseli tarayıcıda gösterecek bir web sayfası yazmaya çalış. Nasıl yapacağını internetten araştırmaya ve çözmeye çalış. Bu şekilde ilk adımı atmış olursun. Daha sonra kendine farklı başka görevler verirsin.

Geri