w3school sitesini kullanabilirsin dil öğrenirken.Bol bol kod yazman lazım alışmak için.Alanını belirler oyun ise ne tür bi oyun ona göre oyun motoru ve dili belirle web tabanlı gidiceksen ise html > css > js basic olarak öğrenMerhaba web sitesi ve oyun geliştirmek istiyorum fakat kodlama ve yazılım bilgim sıfır yazılım öğrenebileceğim yerler varmı veya bilen arkadaşlar temel bilgi verebilir mi?
18 yaş altı olanlar da Eba ile giriş yapabiliyorBilgisayarım var fakat yaşım büyük değil yani eğer yaş sınır varsa öğrenemeyebilirim.
Karar verdim BTK Akademi kullancağım fakat yine de değerlendirilebilir.w3school sitesini kullanabilirsin dil öğrenirken.Bol bol kod yazman lazım alışmak için.Alanını belirler oyun ise ne tür bi oyun ona göre oyun motoru ve dili belirle web tabanlı gidiceksen ise html > css > js basic olarak öğren
Yani giriş için Eba hesabı da açmamız lazım değil mi?18 yaş altı olanlar da Eba ile giriş yapabiliyor
Zaten ortaokul bitene kadar her öğrencinin ebasi oluyor sanıyordumKarar verdim BTK Akademi kullancağım fakat yine de değerlendirilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani giriş için Eba hesabı da açmamız lazım değil mi?