- Bütçe
- 111000
En fazla 111k ya sadece bir kasa ve kasayı daha uyguna gelmesi için kendim toplamak istiyorum. Ayrıca montajda nelere dikkat etmem gerekir belirtebilirsiniz de.
5070 ti süper in 24gb vram i benim için önemli olduğundan bu ekranı kartından tam verim alabileceğim bir sistemi hedefliyorum. İyi bir fikir mi bilmiyorum ama belki 5080 de düşünebilirim
.
Önceliğim oyun kalitesi ama bir yandan da yapayzeka geliştirmelerine girişte sorun çıkarmayacak bir sistem olsun istiyorum. Kodlama için de uygun olması gerekiyor tabi.
Genel kullanımım: Yüksek: Kodlama, Orta: Yapayzeka, Düşük: Oyun
Kalite öncelikleri: Yüksek: Kodlama, Orta: Oyun, Düşük: Yapayzeka
Her türlü önerinize açığım, iyi forumlar.
Düzenleme: RTX 5070 Ti Super i 65.000 tl olarak düşünerekten hesaplayabilirsiniz.
5070 ti süper in 24gb vram i benim için önemli olduğundan bu ekranı kartından tam verim alabileceğim bir sistemi hedefliyorum. İyi bir fikir mi bilmiyorum ama belki 5080 de düşünebilirim
Önceliğim oyun kalitesi ama bir yandan da yapayzeka geliştirmelerine girişte sorun çıkarmayacak bir sistem olsun istiyorum. Kodlama için de uygun olması gerekiyor tabi.
Genel kullanımım: Yüksek: Kodlama, Orta: Yapayzeka, Düşük: Oyun
Kalite öncelikleri: Yüksek: Kodlama, Orta: Oyun, Düşük: Yapayzeka
Her türlü önerinize açığım, iyi forumlar.
Düzenleme: RTX 5070 Ti Super i 65.000 tl olarak düşünerekten hesaplayabilirsiniz.
Son düzenleme: