Neler Yeni

Kodsuz oyun kodlamak nasıl yapılır?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Yazılımcı arkadaş grubum ile toplaştık, ama bir türlü harekete geçemedik. Saniye nin videosu vardı, hatırlıyorum kodlama olmadan oyun yapmıştı. Ben grafikerim, bu yüzden kodlama öğrenmeye vaktim yok, iş takvimim yoğun. Yönlendirebilir misiniz arkadaşlar?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yazılımcı arkadaş grubum ile toplaştık, ama bir türlü harekete geçemedik. Saniye nin videosu vardı, hatırlıyorum kodlama olmadan oyun yapmıştı. Ben grafikerim, bu yüzden kodlama öğrenmeye vaktim yok, iş takvimim yoğun. Yönlendirebilir misiniz arkadaşlar?
Saniye o oyunu kodsuz yapmadı. Kodsuz oyun yapma yolları var ama çok amatörce kalıyor bence.

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Saniye "Last man on earth: Bob" oyununu kodsuz yapmadı sadece basitçe gösterdi isterseniz youtube'dan araştırabilirsiniz nasıl kodsuz oyun yapılacağını.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
İnternet'ten indirirsin hazır yapılmış bir oyun ve ben yaptım dersin. Scratch dene. Kodlar hazır yazılmış ve şekillenmiş. Bazen araya bir kaç rakam eklemen gerekebilir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can Arat
Görebildiğim kadarıyla Saniye "30 Günde Hiçbir Şey Bilmeden Oyun Yapmak" isimli videosunda Unreal Engine'in Bueprint sistemini kullanıyor.

Son düzenleme:

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Her oyun motorunun örnek oyunu yada oyunları var. Örneğe bakarak yada okuyarak (anlatımı nasıl yapılıyorsa) kendin de yaparsın. Biz sana burada ders vermeyeceğiz. Öyle bir şey bekleme.

Berke123

80+ Bronze
İnternet'ten indirirsin hazır yapılmış bir oyun ve ben yaptım dersin. Scratch dene. Kodlar hazır yazılmış ve şekillenmiş. Bazen araya bir kaç rakam eklemen gerekebilir.
scratch çok çok basit kalmaz mı oyun kodlamak isteyen birisi için

Top Bottom