Kodsuz oyun kodlamak nasıl yapılır?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
321
Yazılımcı arkadaş grubum ile toplaştık, ama bir türlü harekete geçemedik. Saniye nin videosu vardı, hatırlıyorum kodlama olmadan oyun yapmıştı. Ben grafikerim, bu yüzden kodlama öğrenmeye vaktim yok, iş takvimim yoğun. Yönlendirebilir misiniz arkadaşlar?

Yazılımcı arkadaş grubum ile toplaştık, ama bir türlü harekete geçemedik. Saniye nin videosu vardı, hatırlıyorum kodlama olmadan oyun yapmıştı. Ben grafikerim, bu yüzden kodlama öğrenmeye vaktim yok, iş takvimim yoğun. Yönlendirebilir misiniz arkadaşlar?
Saniye o oyunu kodsuz yapmadı. Kodsuz oyun yapma yolları var ama çok amatörce kalıyor bence.

Saniye "Last man on earth: Bob" oyununu kodsuz yapmadı sadece basitçe gösterdi isterseniz youtube'dan araştırabilirsiniz nasıl kodsuz oyun yapılacağını.

İnternet'ten indirirsin hazır yapılmış bir oyun ve ben yaptım dersin. Scratch dene. Kodlar hazır yazılmış ve şekillenmiş. Bazen araya bir kaç rakam eklemen gerekebilir.

Son düzenleme:
Görebildiğim kadarıyla Saniye "30 Günde Hiçbir Şey Bilmeden Oyun Yapmak" isimli videosunda Unreal Engine'in Bueprint sistemini kullanıyor.

Son düzenleme:
Her oyun motorunun örnek oyunu yada oyunları var. Örneğe bakarak yada okuyarak (anlatımı nasıl yapılıyorsa) kendin de yaparsın. Biz sana burada ders vermeyeceğiz. Öyle bir şey bekleme.

İnternet'ten indirirsin hazır yapılmış bir oyun ve ben yaptım dersin. Scratch dene. Kodlar hazır yazılmış ve şekillenmiş. Bazen araya bir kaç rakam eklemen gerekebilir.
scratch çok çok basit kalmaz mı oyun kodlamak isteyen birisi için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,060
Üyeler
185,020
Son üye
Cefa32
Geri