Neler Yeni

🔥İndirim Köfteci Yusuf Çift köfteli burger menü 100tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
İsrafil Bedir
Ben çok denedim sipariş verdim 198 çekince arayıp iptal ettim min sepet tutarı vs dedi müşteri hizmetleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Uğur ceylan
Adı çıktı bir kere ama işin daha acı tarafı geçmişte pınar şahin gibi markalarda da bir sürü şey çıktı bugün unutuldu çatır çatır mallarını satıyorlar ülkede bu kadar gevşek bir denetleme mekanizması olduğu sürece daha çok domuz eti vs yeriz . Benim anlamadığım denetleme görevlileri ve bürokratlarda bu tip ürünleri tüketiyorlar ama halen bir çare bulunabilmiş değil bu sorunlara .

Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Onur Yücel
Hala domuz eti vardır diyen var, koskoca firma önceden satmış olsa bile şuan satmaya devam edebilir mi sizce ?
Etse eder kanka para olduktan sonra her şey mümkün bizim memlekette , başka ülkede olsa Ülker i kaptırlardı bak bize kaç senedir zirvede adam hem de farkla :)
Ha ama ben yusufta domuz eti olduğuna asla inanmıyorum, kuvvetle muhtemel bakanlıkla arasında alacak verecem işi oldu bizimkiler de karalamak adamı bitirmek için öyle bi haber çıkardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Uğur ceylan
Etse eder kanka para olduktan sonra her şey mümkün bizim memlekette , başka ülkede olsa Ülker i kaptırlardı bak bize kaç senedir zirvede adam hem de farkla :)
Ha ama ben yusufta domuz eti olduğuna asla inanmıyorum, kuvvetle muhtemel bakanlıkla arasında alacak verecem işi oldu bizimkiler de karalamak adamı bitirmek için öyle bi haber çıkardı
Bu ülkede her şey mümkün maalesef .

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Mahir Cengiz
Eyvallah sağolasın

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Rüveyda Akın
Hala domuz eti vardır diyen var, koskoca firma önceden satmış olsa bile şuan satmaya devam edebilir mi sizce ?
Halen daha domuz eti deniliyor olmasının nedeni espri dostum. Kendini çok mu zeki görüyorsun da bunu anlayamıyorsun anlamadım. İnsanlar daha önceden böyle bir skandala imza atmış bir firmadan alışveriş yapmak istemiyorlar. Bunu da bu şekilde espriyle karışık bir biçimde söylüyorlar. Domuz eti olmazsa yemem demiş mesela arkadaş. Bundan ne anlıyorsun sen?

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Halen daha domuz eti deniliyor olmasının nedeni espri dostum. Kendini çok mu zeki görüyorsun da bunu anlayamıyorsun anlamadım. İnsanlar daha önceden böyle bir skandala imza atmış bir firmadan alışveriş yapmak istemiyorlar. Bunu da bu şekilde espriyle karışık bir biçimde söylüyorlar. Domuz eti olmazsa yemem demiş mesela arkadaş. Bundan ne anlıyorsun sen?
Sen bu konudakilerin hepsinin saka yaptığını falan mı düşünüyorsun? Çevremde ve sosyal medyada, ülkede hala insanlar ikiye bölünmüş bu konu da. Bi zeki sensin kardeşim sakayla gerçeği ayirt edemiyoruz biz. Az yatağından çık bi olayları haberleri takip et çok bilmiş arkadaşım benim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom