Neler Yeni

KÖFTECİ YUSUFUN SAHİBİ ORTADAN KAYBOLDU!

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,535
İsim
Mert Can Ergün
Kahvaltı dan bile iyi para kazanıyor çay sınırsız zaten sabah öğlen akşam insanlar kahvaltı yapıyor

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Asil
Yani şimdi bi Nusrete göre ucuz hocam veya steakhouseculara göre. Ben diyim çoğu Kebapçı dönerci vs vs de domuz, tek tırnak eti kullanıyordur beklerim. Kanunu uygulayan olmadıktan sonra adam yapar yani neyden korkacak ?
Hocam nusreti falan geç yani o işin şovu maradona nın yemek yediği yerle ahmet in mehmet in yemek yediği yer arasında normal olarak fiyat farkı çok var. Steakhouse larında o kadar çok zincir şubesi olmadığı için köfteci tusuf gibi oturmuş büyük bir sistemleri olmadığı için normal. Zaten köfteci yusuf un olayı mahallenizin kasabı gibi bişi. Gidip burger da hamburger yesen 150-200 arası bi fiyata yersin, aynı şekilde köfteci yusufta da bi hamburger 150-200 arası yani bence acayip ucuz olan bir şey değil.

The Semih

80+ Gold

Yusuf, oldu size Yusuf Yusuf! Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'tan haber alınamıyor​

Vatandaşa domuz eti yediren firmanın Köfteci Yusuf olduğu kesinleşti. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın muayene ve analiz raporuna göre; 27 Şubat ve 7 Mart tarihlerinde numune olarak alınan dana eti döneri ve tüketime hazır pişmiş köftede domuz etine rastlandı. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrası firmanın sahibi Yusuf Akkaş'tan haber alınamıyor.

Alıntıyı görüntüle
Sedat pekerin dedikleri bir bir çıkıyor, izledinizmi o videoları eskiden gündem olmuştu.

eneskaya6

80+ Silver
Domuz etide kullanmış olabilir adama düzenlenmiş tezgahta öyle bir ülkedeyiz ki her şey olabilir

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
Kaan
ben imkan vermiyorum buna tezgah bence ayrıca domuz etinin daha pahalı olduğunu unutmamak lazım

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam nusreti falan geç yani o işin şovu maradona nın yemek yediği yerle ahmet in mehmet in yemek yediği yer arasında normal olarak fiyat farkı çok var. Steakhouse larında o kadar çok zincir şubesi olmadığı için köfteci tusuf gibi oturmuş büyük bir sistemleri olmadığı için normal. Zaten köfteci yusuf un olayı mahallenizin kasabı gibi bişi. Gidip burger da hamburger yesen 150-200 arası bi fiyata yersin, aynı şekilde köfteci yusufta da bi hamburger 150-200 arası yani bence acayip ucuz olan bir şey değil.
Sende haklısın da hocam gündelik hayatta ahmet mehmet olarak yediklerimizden ne kadar eminiz allah bilir ne diyim ki ya valla hergün ayrı bi skandal bıktım a w....

The Semih

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,805
Üyeler
160,142
Son üye
7huseyin
Top Bottom