Neler Yeni

Kolay Gelsin Kargoya Ulaşamıyorum, Ne Yapmalıyım?

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
millete gözüne soka soka anlatmak gerektiği için yazayım amazon ilede 4 5 kere yazılı olarak görüştüm ve onlarda bir şey yapamadı ulaşamadı firmaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim
en iyi kargo firması diğerlerinden çok daha iyi 100 ve üzeri kargomu getirdiler hepside sorunsuz

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
en sevdiğim firma amazon üzerinden 1 gün içinde gelmişti gelmdeen 3 saat önce aramışlardı

romanneud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Doğramacı
millete gözüne soka soka anlatmak gerektiği için yazayım amazon ilede 4 5 kere yazılı olarak görüştüm ve onlarda bir şey yapamadı ulaşamadı firmaya
Benim de aynı durum söz konusu 14 temmuzda aldım klavye daha gelmedi kolay gelsine ulaşamadım bugün Amazon’la sesli görüştüm firmayla onlar iletişime geçti İstanbul’da çok yoğunlarmış yarın akşama kadar kesinlikle gelecek demişler ama bundan önce hep Amazon’dan aldıklarım kolay gelsinle geldi diğer kargo firmalarına göre çok çok iyi bir firma prime dayde 2 ürün aldım diğeri ertesi gün geldi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim
kolay gelsini çok severim ben ama bilemedim simdi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sen yaşadın diye en rezil olmuyor :D Canlı desteğe istediğin saat ulaşabiliyorsun ayrıca.

En iyi deneyime sahip olduğum firma Kolay Gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen yaşadın diye en rezil olmuyor :D Canlı desteğe istediğin saat ulaşabiliyorsun ayrıca.

Birde bu aralar bütün kargolar yoğun sanırım. Yurtiçi ve Hepsijet'den de kargom geç geldi bu hafta

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
En iyi kargo firması Kolay gelsin nasıl sorun yaşadın çok ilginç

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Benim kargomda hala gelmedi 17 temmuzdan beri kargo bekliyorum Amazon'la konuştuğumda 22 sine kadar bekle gelmezse tekrar bize ulaş yenisini göndeririz problem yok dediler fakat araya hafta sonu girince ve bir de takipte gönderi merkezinde diye değişince kendilerini sıkıştırmak istemedim 1-2 gün içinde gelmezse bu sefer sıkıştırmaya başlayacağım her an evde olmuyoruz çünkü

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan

Birde bu aralar bütün kargolar yoğun sanırım. Yurtiçi ve Hepsijet'den de kargom geç geldi bu hafta
hangi canlı destek? cevap vermeyen hiçbir işe yaramayan kolaygelsine ait olan mı amazondan bahsediyorsanız zaten ulaştım bir şey yapamıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salih Beşir
benim de kargom gelmedi 15+ gün oldu para iadesi istiyorum seçeneğine tıkladım, ekranda belirlenen noktaya ürünü iade edin falan yazdı ama notlara ürün elime ulaşmadı yazdım bakalım nolcak

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
benim de kargom gelmedi 15+ gün oldu para iadesi istiyorum seçeneğine tıkladım, ekranda belirlenen noktaya ürünü iade edin falan yazdı ama notlara ürün elime ulaşmadı yazdım bakalım nolcak
herhangi bir gelişme olursa lütfen bana yaz

The Semih

80+ Gold
Kaç gün gecikti onu merak ettim 1-2 gün demezsin umarım

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
Kaç gün gecikti onu merak ettim 1-2 gün demezsin umarım
banka kayıtlarımda 12 temmuzda 1060 tl hesaptan çıkmış haladaha kargo gelicek

benim sinir olduğum konu kargonun gecikmesi vb. değil adamlara ulaşamamak hiçbir yerden cevap yok ve o yüzden fikrimce en kötü kargo şirketi

Son düzenleme:
Top Bottom