en iyi kargo firması diğerlerinden çok daha iyi 100 ve üzeri kargomu getirdiler hepside sorunsuz4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim
Benim de aynı durum söz konusu 14 temmuzda aldım klavye daha gelmedi kolay gelsine ulaşamadım bugün Amazon’la sesli görüştüm firmayla onlar iletişime geçti İstanbul’da çok yoğunlarmış yarın akşama kadar kesinlikle gelecek demişler ama bundan önce hep Amazon’dan aldıklarım kolay gelsinle geldi diğer kargo firmalarına göre çok çok iyi bir firma prime dayde 2 ürün aldım diğeri ertesi gün geldimillete gözüne soka soka anlatmak gerektiği için yazayım amazon ilede 4 5 kere yazılı olarak görüştüm ve onlarda bir şey yapamadı ulaşamadı firmaya
kolay gelsini çok severim ben ama bilemedim simdi4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim
Birde bu aralar bütün kargolar yoğun sanırım. Yurtiçi ve Hepsijet'den de kargom geç geldi bu haftaSen yaşadın diye en rezil olmuyor Canlı desteğe istediğin saat ulaşabiliyorsun ayrıca.
En iyi deneyime sahip olduğum firma Kolay Gelsin.
hangi canlı destek? cevap vermeyen hiçbir işe yaramayan kolaygelsine ait olan mı amazondan bahsediyorsanız zaten ulaştım bir şey yapamıyorlarSen yaşadın diye en rezil olmuyor Canlı desteğe istediğin saat ulaşabiliyorsun ayrıca.
En iyi deneyime sahip olduğum firma Kolay Gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde bu aralar bütün kargolar yoğun sanırım. Yurtiçi ve Hepsijet'den de kargom geç geldi bu hafta
benim de kargom gelmedi 15+ gün oldu para iadesi istiyorum seçeneğine tıkladım, ekranda belirlenen noktaya ürünü iade edin falan yazdı ama notlara ürün elime ulaşmadı yazdım bakalım nolcak4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim
herhangi bir gelişme olursa lütfen bana yazbenim de kargom gelmedi 15+ gün oldu para iadesi istiyorum seçeneğine tıkladım, ekranda belirlenen noktaya ürünü iade edin falan yazdı ama notlara ürün elime ulaşmadı yazdım bakalım nolcak
Kaç gün gecikti onu merak ettim 1-2 gün demezsin umarım4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim
banka kayıtlarımda 12 temmuzda 1060 tl hesaptan çıkmış haladaha kargo gelicekKaç gün gecikti onu merak ettim 1-2 gün demezsin umarım