Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Benim gibi figür veya oyuncak meraklıları vardır diye açıyorum konuyu.Uzun zamandır Force awakens serisinden figür arıyordum fakat fiyatlar 100 TL den bașladığı için pek mümkün olmadı.Yine Ararken geçenlerde bu siteye rastladım ve fiyatı sadece 50 TL idi.Hemen siteye girip destek hattıyla iletișime geçtim ürün hakkında stokları kontrol edip geri döneceğiz dediler.Ertesi gün Stokta iki tane kaldığını söylediler bende hemen yapıșacaktım ki ürün 80 TL olmuș.Sanırım burda ya fiyat güncellediler ya da uyanıklık yaptılar.Olsun Dedim besmelemi çekip sipariș verdim.KArgo ücreti 20 TL fakat tek firma aras kargo olunca biraz korkmuștum ama problem olmadı.Cumartesi sipariș verdiğimde salı elinizde olur demiștiler.Dün gelmedi fakat bende yine iletișime geçtim kargo takip kodu yollayacağız dediler bende tamam dedim.Ona gerek kalmadan ürün elime ulaștı az önce.Kargo aras kargonun plastik poșetinde geldi ve pek korunaklı olduğunu düșünmüyorum.Herhangi bir ezilme durumunda ürün pert olabilir ama șükür bende olmadı.Fakat ürün paketinde fotoda belli oluyormu bilmiyorum ama bazı yıpranmalar var bu ya gelmeden önce oldu ya da ezildi bilmiyorum.Ürünün kendisi problemsiz ama sıkıntı yok.Ben pișman değilim ve firmaya minnetlerimi iletirim.Destek hattında direkt dükkan sahipleri ile iletișime geçiyorsunuz.İnstada da aktifler.Arayan arkadașlar alıșveriș yapabilirler.
Kutu içeriği: Figür,2 balta,1 Sopa ve Figürün arkasında takılı olan 1 çanta.Ben bir eline balta ötekine sopa arkasınada öteki baltayı sıkıștırıp kombinledim.Sizin zevkinize bağlı
Diğer Force Awakenslerle geyet iyi duruyor.
Kutu içeriği: Figür,2 balta,1 Sopa ve Figürün arkasında takılı olan 1 çanta.Ben bir eline balta ötekine sopa arkasınada öteki baltayı sıkıștırıp kombinledim.Sizin zevkinize bağlı
Diğer Force Awakenslerle geyet iyi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kolay Oyuncak & Mutluluğun Adresi
Kolay oyuncak ile hızlı ve güvenilir alışveriş ile tanışın. Kolay oyuncak en yeni oyuncak, kırtasiye, kutu oyunları çeşitleri ile bir tık uzağınızda.
www.kolayoyuncak.com