O konuda bir düzenleme yapıp netleştireceğim.referans linki serbest mi forumda? @Mehmet Yılmaz
bu olayın içinde bir iş var kararsız kaldım.tam böyle değil aslında ne alabilir ki senden sadece mail doğrulaması yapılıyor, cihaz hacklemesi ihtimali vs varsa sileyim konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 martta parayı uygulama üzerinden çekebiliyorsunuz sanırım, coinbase de ki olay gibi bir süreç olur büyük ihtimal
gerek yok kimse kimseye bedava bir şey vermez kafasındayım tc doğrulama isterse şaşırmayıncoin uygulaması, oyunlar ile de coin kazanılıyormuş. Ben de çok detaylı bilmiyorum, uygulamanın temsilcisi vs değilim dediğim gibi isteyen yapar istemeyen yapmaz. Ben gördüm yaptım 5 dolar hediye olarak verdi bende insanlar yararlansın vs diye paylaşmak istedim sadece
gerek yok kimse kimseye bedava bir şey vermez kafasındayım tc doğrulama isterse şaşırmayın
kimse kimseye bedava bir şey vermez diyerek vazgeçiyorum ben size BOL ŞANS.ne olabilir ki bende yaparken düşündüm bi aklıma bi şey gelmedi valla para da lazımdı yaptım direkt
Daha önce de dediğim gibi ben de başka bi forumda gördüm, bildiğim kadarını burda paylaştım ilerde tc istersede nasip yanigerek yok kimse kimseye bedava bir şey vermez kafasındayım tc doğrulama isterse şaşırmayın
Bende de oyle mobilde misinkayıt oldum gri ekran geliyor robot değilime bastıktan sonra bayadır bekliyorum geçmedi
evetBende de oyle mobilde misin