kolonya monitöre zarar verir mi?

Reaksiyon skoru
5
kolonya monitöre zarar verir mi? monitörü temizlemek için kolonya sıktım sıktığım yeri sildikten sonra oradaki bölgenin renkleri sanki soluk gibiydi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
kolonya monitöre zarar verir mi? monitörü temizlemek için kolonya sıktım sıktığım yeri sildikten sonra oradaki bölgenin renkleri sanki soluk gibiydi
Normalde saf alkol ile temizleniyor diye biliyorum. Ama kolonya saf alkol olmadığı için sorun olabilir belki

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Nemli bezle silmen yeterli. Kolonya uzun vadede zarar verebilir. Hiç gerek yok ayrıca kolonya nereden aklına geldi :D

Nemli bezle silmen yeterli. Kolonya uzun vadede zarar verebilir. Hiç gerek yok ayrıca kolonya nereden aklına geldi :D
Uçucu bir şey ben genelde kolonya ile temizliyorum bir şey yaşamadım nemli bezle kirler gitmiyor parmak izi vs vs

alkol ekran üzerindeki mat kaplamaya zarar ver(ebil)iyor. Su ile ıslatılmış nemli bez ile silmeniz kâfi.

Uçucu bir şey ben genelde kolonya ile temizliyorum bir şey yaşamadım nemli bezle kirler gitmiyor parmak izi vs vs
Ben uzun yıllardır mikrofiber bezi ıslatıp öyle siliyorum. Parmak izlerini de geçiriyor toz iz falan da bırakmıyor. Tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,271
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri