Neler Yeni

Koltuk ve masa

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökalp ŞAHİN
Belim ve boynum uzun zaman çok başında kaldığım için ağrıyor.Oyuncu koltuğu ve daha iyi bir masa alsam bu ağrılarım geçermi? Teşekkürler.

hamzaeren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hamza Eren Arı
Öncelikle bir doktora gözükmenizi öneririm önemli bir durum olabilir.Koltuk kesinlikle rahatlık sağlayacaktır fakat %100 geçirir diyemem.

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
Belim ve boynum uzun zaman çok başında kaldığım için ağrıyor.Oyuncu koltuğu ve daha iyi bir masa alsam bu ağrılarım geçermi? Teşekkürler.
koltuk çok etkili olur bende de skolyoz var mesela başlıklı koltuk al kesin çözüm ve yumuşak deri olsun işe yarar

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Özgür Baran Karabay
Masa konusunda bir şey diyemem ama koltuk önemli. Xdrive'ın koltukları muhteşem tavsiye ederim.

ozberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ozberk
Masa olarak ikea da linnmon masa var ölçü ve boyutunu secebilirsiniz rafsız sekılde 250 300tl fıyatı vardı raflı sekıdle alırsanız 600 650tl fiyatı vardı 150 ye 70 olanın ve ayakları yukseltılıp alcalabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökalp ŞAHİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masa olarak ikea da linnmon masa var ölçü ve boyutunu secebilirsiniz rafsız sekılde 250 300tl fıyatı vardı raflı sekıdle alırsanız 600 650tl fiyatı vardı 150 ye 70 olanın ve ayakları yukseltılıp alcalabiliyor
Teşekkür ederim ❤️

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Evet bu konuda dikkat et benim sandalyemin bel desteği yok ben yastık koyuyorum sıkıntı olmuyor.
Boyun konusuna gelcek olursak göz ile monitörün aynı hizzada olmalı fazla yükseltmemelisin koltuğu.

Top Bottom