Koltuk ve masa

Reaksiyon skoru
6
Belim ve boynum uzun zaman çok başında kaldığım için ağrıyor.Oyuncu koltuğu ve daha iyi bir masa alsam bu ağrılarım geçermi? Teşekkürler.

Öncelikle bir doktora gözükmenizi öneririm önemli bir durum olabilir.Koltuk kesinlikle rahatlık sağlayacaktır fakat %100 geçirir diyemem.

Belim ve boynum uzun zaman çok başında kaldığım için ağrıyor.Oyuncu koltuğu ve daha iyi bir masa alsam bu ağrılarım geçermi? Teşekkürler.
koltuk çok etkili olur bende de skolyoz var mesela başlıklı koltuk al kesin çözüm ve yumuşak deri olsun işe yarar

Masa konusunda bir şey diyemem ama koltuk önemli. Xdrive'ın koltukları muhteşem tavsiye ederim.

Masa olarak ikea da linnmon masa var ölçü ve boyutunu secebilirsiniz rafsız sekılde 250 300tl fıyatı vardı raflı sekıdle alırsanız 600 650tl fiyatı vardı 150 ye 70 olanın ve ayakları yukseltılıp alcalabiliyor

Masa olarak ikea da linnmon masa var ölçü ve boyutunu secebilirsiniz rafsız sekılde 250 300tl fıyatı vardı raflı sekıdle alırsanız 600 650tl fiyatı vardı 150 ye 70 olanın ve ayakları yukseltılıp alcalabiliyor
Teşekkür ederim ❤️

Evet bu konuda dikkat et benim sandalyemin bel desteği yok ben yastık koyuyorum sıkıntı olmuyor.
Boyun konusuna gelcek olursak göz ile monitörün aynı hizzada olmalı fazla yükseltmemelisin koltuğu.

Geri