Kolum kırıldı yatamıyorum

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,444
Bundan yaklaşık 5 saat önce salıncakta sallanırken düştüm ve kolum çok kötü ağrıyordu eve gittiğimde çok şişmişti hastaneye gittik film çektiler fakat kırık gözükmedi yarım alçıya aldılar alçıya alan adam kolumun kırıldığını söyledi sabah tekrar hastaneye gidicem ve şimdi yatamıyorum kolum çok ağrıyor ne yapmalıyım

Doktora git dayanamıyorsan. Acilde daha iyi bir alçı vs yaparlar belki. Bilemedim.

Bundan yaklaşık 5 saat önce salıncakta sallanırken düştüm ve kolum çok kötü ağrıyordu eve gittiğimde çok şişmişti hastaneye gittik film çektiler fakat kırık gözükmedi yarım alçıya aldılar alçıya alan adam kolumun kırıldığını söyledi sabah tekrar hastaneye gidicem ve şimdi yatamıyorum kolum çok ağrıyor ne yapmalıyım
yüksek ışık ile gözlerini yor mecbur uykuya dalarsın başka türlü uyutmaz gibi o acıyla

yüksek ışık ile gözlerini yor mecbur uykuya dalarsın başka türlü uyutmaz gibi o acıyla
Kardeşimle aynı odada yatıyorum rahatsız olur ama bilmiyorum çok ağrıyor

Kardeşimle aynı odada yatıyorum rahatsız olur ama bilmiyorum çok ağrıyor
Geçmiş olsun kardeş dediğim gibi yap bi şekil artık yorulmadan uykunu getirmez o kol ağrıları iyice yor gözlerini bi süreden sonra zorla uyursun

Geri