Ahmet ÇAKAL
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Otuyoruzzz babacimmm ama dikişler var onlardanda olabilirSağolun hocammm çok merak ediyordum bir test edebilirsek
Otuyoruzzz babacimmm ama dikişler var onlardanda olabilirSağolun hocammm çok merak ediyordum bir test edebilirsek
ötüyormuşuz beyler dikişler alındıktan sonra da test gelirse <3Otuyoruzzz babacimmm ama dikişler var onlardanda olabilir
Ayağımda boydan boya çivi var, 10'a yakın vida var ve ötmüyor. Titanyum malzeme olduğu için galibahocam öncelikle geçmiş olsun ama aşırı merak ettiğim bir şey var AVM de ötüyor mu ?
Olabilir hocamAyağımda boydan boya çivi var, 10'a yakın vida var ve ötmüyor. Titanyum malzeme olduğu için galiba
Teşekkürler hocam tavsiyen için çıkıyormuş doktorum dediValla çıkar mı çıkmaz mı bilmem fakat vereceğim tavsiye iyileşene kadar kendini zorlamaman olur. Bileğim kırıldığı dönem alçıda kısa bir süre kaldı ve ondan sonra çok zorlamaya başladım ve şuan normal zamanda bir şey olmasa da çok zorlanınca sızlıyor
Adına sevindimOlabilir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam tavsiyen için çıkıyormuş doktorum dedi
Her yerde ötüyorhocam öncelikle geçmiş olsun ama aşırı merak ettiğim bir şey var AVM de ötüyor mu ?
Normalde kalçaya takılan platin de ötüyor. Ötmese titanyum silah yapar sokarlardı büyük ihtimal orada cihazla alakalıdır.Ayağımda boydan boya çivi var, 10'a yakın vida var ve ötmüyor. Titanyum malzeme olduğu için galiba
hocam bizim şirketin plazada sigara paketine bile ötüyor cihazNormalde kalçaya takılan platin de ötüyor. Ötmese titanyum silah yapar sokarlardı büyük ihtimal orada cihazla alakalıdır.
Ahahshdhhocam bizim şirketin plazada sigara paketine bile ötüyor cihaz