Neler Yeni

Komik Bir Anınızı Anlatın

sws9912

80+ Silver
Sahile gitmiştik ailecek sonra sahilden çıkarken parayı ödemek için arabadan indim ispark'a parayı verdim geri dönerken bizim arabanın aynısını gördüm ve bizim araba sandım kapıyı açtım binecektim meğersem başka arabaymış :/ BRUH

BeKeAz

80+ Bronze
Bir gün kafede oturuyorum bir tane kız BMW sinden indi ama farlar ışıklar filan her şey açık arabanın dedim arabanın farlarını açık unuttunuz bana güldü araba 1 dakika sonra otomatik kapadı herşeyi buda böyle garibanın yüzü gülur mu adlı anim

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan
Bikere Sabiha Gökçen Havalimanında içinde kardeşim olan arabamızı çekmişlerdi komik olan şey araba çekicinin üstünde giderken kardeşimle birbirimize bakakalmamız. Burda yazınca pek komik olmuyo ama o anı yaşasaydınız daha iyi anlardınız :D

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
X mekanda garsonluk yapıyordum.
Mekana 2 tane güzel hatun geldi, ben de bahçede olduğum için siparişlerini almaya gittim masalarına. Tabi biraz da beğendim hatunların giyimi ve fizikleri iyiydi.
Ben siparişi alırken bizim arkadaşların güldüğünü farkettim, neyse bozuntuya vermedim herhalde komiklerine gitti sandım.
Aradan bir kaç dk geçti uzaktan onları kesiyorum tabi o esnada masaya çağırdılar beni sipariş ayağına muhabbet etmek istediklerini anladım.
Bu böyle devam etti.
Biraz daha zaman geçti en son hesap istediler.
Neyse aldım pos makinesini tam götürüyorum bizim şef vardı ismi asil.
Ahmet dur ben halledeyim hesabı dedi, ben de tamam abi dedim.
Sonradan bana söylediklerine göre hatunlar troymuş. Az daha kasayı kaptırıyordum, ucuz yırttım asil şef sağolsun.
Troy derken ? Anlamadım birisi anlatabilir mi?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,311