Neler Yeni

Okul anınızı anlatın

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
İlkokul 2 deyken okulda top oynarken top okul dışına kaçmıştı almaya gitmiştim bi kaç abi ablanın önüne düşmüş kendi aralarında topa vurmaya basladılar (zihinsel problemleri varmıs özel egitimde okuyorlardı 8 ve 9.sınıf 3-4 kişilerdi dev gibi bi kız vardı) topu istedim vermediler atar yaptım küçücük halimle baya bi uzadı konu almaya çalıştım kız olan belinden kemeri çıkarıp sırtıma 3 4 kez vurmuştu 2 ay izi kalmıştı ilk dayağımı o zaman yemiştim

Kara*

80+ Silver
İlkokul 2 deyken okulda top oynarken top okul dışına kaçmıştı almaya gitmiştim bi kaç abi ablanın önüne düşmüş kendi aralarında topa vurmaya basladılar (zihinsel problemleri varmıs özel egitimde okuyorlardı 8 ve 9.sınıf 3-4 kişilerdi dev gibi bi kız vardı) topu istedim vermediler atar yaptım küçücük halimle baya bi uzadı konu almaya çalıştım kız olan belinden kemeri çıkarıp sırtıma 3 4 kez vurmuştu 2 ay izi kalmıştı ilk dayağımı o zaman yemiştim
Off senin durum kötüymüş. Ben de farkında olmadan onlarla sorun yaşadım, okul tepelik yerdeydi bunlar 2 kişi aniden üstümüze kocaman kocaman taşları atmaya başladılar, tepeden gülüyorlar kıkır kıkır taş savaşı falan diye ilan ediyolar, o sıra bir tane vurdu şu parçalanan topraklı taşlardan sırtımda havan gibi patladı bildiğin. Tam aldım o parçalı topraktan onlar tepenin gerisine doğru kaçıyordu onlara atmak istemiyordum, o sinirle attım kızın kafaya geldi üzüldüm sonra baya ya.

Son düzenleme:

1721

80+ Bronze
4 kişi 2vs2 güreşiyorduk. benim adamı rakip sandım ona daldım o da bana 2 tane salladı. onun kaş patladı benim burnum kanadı

Yasin Çınar

80+ Bronze
daha dünkü anımı anlatayım okulun bahçesinde kırkayak buldum (bizim okul istanbulda ama kırsal bir yerde denebilir akrep vs. de varmış. ) Bunu sınıfa götürcektim birilerinin sırasına koyup eğlenecektik işte bizim okulda temizlikçi benzeri bir abi var spor salonunun işleriyle ilgileniyor beni gördü bunu öldürüyorum sandı iki saat hem azar hem nasihat dinledim abiye diyorum abi öldürmeyeceğim anlamıyor en sonunda zil çaldı öyle kurtuldum.

Emsal

80+ Silver
Kardeş forumdaki çoğu kişi için okul anısı sayılmaz anlattıkları yeni yeni yaşıyorlar , büyük ihtimalle birkaç gün önce yaşadıklarını anlatıyorlar😅😅

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Malum meslek lisesi hocalarla her konuyu konuşabiliyorduk.

(Evet o konuyu da)
Hocam siz daha imam hatip görmemişsiniz imam hatipde epic sohbetler dönüyor hocalarla
Mesaj otomatik birleştirildi:

11. Sınıfta okul değiştirince dışlanmıştım

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Geçenlerde yaşadım 12. Sınıftayım staj görüyorum pazartesi salı okul geri kalanlar staj günü herneyse salı günü öğleden sonra boş eve gidicem gitmeden wc bakayım dedim bizim wc ler yere oturmalı eleman oraya bi güzel sıçmış koskocaman hem sıvı hem katı bırakmış bok etrafa fırlamış klozetin içinde büyük bi yere dağılmış bide eleman götünü a4 kağıdıyla silip üstüne atmış kağıtları
hocam o az bizimkiler 3 metre yuķarıya yapar kilot atlet bırakmadan gitmezdi ve keçi boku gibi yapan biri vardı onu hiç bulamadım

Hocam siz daha imam hatip görmemişsiniz imam hatipde epic sohbetler dönüyor hocalarla

11. Sınıfta okul değiştirince dışlanmıştım
insanlar harbiden kötü okul değiştirdi diye dışlanmak nedir gerçekten bazıları baya kötü huylu ve insanlarda kusur arıyor

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Okulda yaşadığınız bir anınızı anlatın, hepsi olabilir. Okulda kötü ya da iyi bir olay yaşamışsınızdır, bu da sizde anı olarak kalmıştır. Hepsini okumak isterim :) Yorumlarınızı bekliyorum.
8.sınıfta 5lerin katında tolette gelenleri korkutuyoruk kapının üstünden çıkıp,bir tenefüs yine duruyoruz bu sefer görünce nöbetçi hocaya şikayet etmiş çocuklar.

Arkadaşla üstte takılıyoruz sohbet ediyoruz biri girdi saklandık birden çıktık hocaymış,napıyosunuz oğlum dedi aklıma bir şey gelmedi dedim arkadaşın doğum günü bugün onu korkutcaz falan diye inin ordan dedi gitti :D

grasdiyas

80+ Silver
aşırı leş bir anı ama anlatayım orta okul 5 yada 6 zamanları tuvalete gitmeye karar vermiştim ortadaki tuvalete girmeye karar verdim keşke girmeseydim kapıyı açtım kapının arasından kaka vıcık vıcık çıkmıştı ve orda beyaz üçgen kakalı bir kilot vardı tabikide prösödür gereği bütün sınıfı oraya topladım 3 gün orada kaldı o kaka ve kilot

BGSGP

80+ Bronze
Anı denir mi emin değilim, ortaokulda (acaba hangi tuvalette) bi tane ibnenin teki g*tünden çıkan besini olmayan kimyasalını (bok) gitmiş duvara fırlatmış, 2 hafta falan kaldı. Bir diğerinde de parmakladığı besini olmayan kimyasalını duvara sürmüş şimdi o okulda değilim, yakında oraya cu falan da yazarlar o besin çeşidiyle kapkalın böyle.

(İMAMSIZ HATİP 🤮 ⚰️)

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,725
İsim
Lokman Doğan
hiç unutmam 8. sınıfta fen dersinde hoca tahtadan soru açıyordu sınıfça çözüyorduk.neyse soru çzöüyoruz yine bi soru geldi sözel kısmı uzundu diye oha o ne lan dedim sınıf komple gülmeye başladı. kadın hoca da terbiyesizlik ypamayın dedi ben anlamamıştım 3 saniye
sorunun üstüne baktım görsel varmış koymuşlar devasa bir penis :D herkes ona dediğimi sanmış

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Okulda yaşadığınız bir anınızı anlatın, hepsi olabilir. Okulda kötü ya da iyi bir olay yaşamışsınızdır, bu da sizde anı olarak kalmıştır. Hepsini okumak isterim :) Yorumlarınızı bekliyorum.
Bİ gün benimki hareketlenmişti hocada tahtaya çağırdı sıradan kalkarken kızın bacağına sürttürdüm köküne kadar

hiç unutmam 8. sınıfta fen dersinde hoca tahtadan soru açıyordu sınıfça çözüyorduk.neyse soru çzöüyoruz yine bi soru geldi sözel kısmı uzundu diye oha o ne lan dedim sınıf komple gülmeye başladı. kadın hoca da terbiyesizlik ypamayın dedi ben anlamamıştım 3 saniye
sorunun üstüne baktım görsel varmış koymuşlar devasa bir penis :D herkes ona dediğimi sanmış
puahahahaah bizim bi fen hocası var bizle beraber gülüyo ıbıne sahdashdahdhsa

Top Bottom