ırkına küfür etmiyorum kanka ne münasebet. benim kürt arkadaşlarım da var normal arkadaşlarım da var. aynısını türk robot diye yapsalardı da atar gülerdim.Keşke bi günde sosyal medya mecralarında gezerken ırkıma küfür yemeden bir gün geçirebilsem ASDFFASDSAFD
çok şeymi istiyorum ? asdfadsADSF
ŞAka yapıyom laaırkına küfür etmiyorum kanka ne münasebet. benim kürt arkadaşlarım da var normal arkadaşlarım da var.
ince
YAaa snein ben taaaaaaaaaaırkına küfür etmiyorum kanka ne münasebet. benim kürt arkadaşlarım da var normal arkadaşlarım da var. aynısını türk robot diye yapsalardı da atar gülerdim.
ince
kanka bahsettiğin videoları gördüğünde cinsel organına takma. onlar sen sinirlendikçe daha da azıyorlar. onların istediği de seni sinirlendirmek. bir avuç faşistten ibaretler sadece.ama küfür olmasada illa bir video çıkcak
Daha önceden komik fotoğraflar konusu açılmıştı. Bu konuda da komik videoları paylaşalım.
Tabii isteyen fotoğraf da paylaşabilir.
normalırkına küfür etmiyorum kanka ne münasebet. benim kürt arkadaşlarım da var normal arkadaşlarım da var. aynısını türk robot diye yapsalardı da atar gülerdim.
ince