Neler Yeni

2500 TL ye okul ve video için bilgisayar

Shourd

80+ Gold
Oyunda kullanmayacam şuan elimde kendim kasam var, 9400gt ekran kartı var sanırsam içinde birde hdd, PSU sanırım 240w filandı tam bilmiyorum ama bayaadır kullanıyorum, ekrana görüntü gelmiyordu ben her şeyi denedim düzelmedi. babam Bilgisayarcıya götürmüş saçma sapan 2.el bir şeyler takacak kim bilir ne kadar isteyecek ondsn dolayı izin vermedim. Yani benim ihtiyacım olan şey: anakart, işlemci,ram ama bunları takmayı kurmayı bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bu 2000 tl
alma kardeşim kasan varsa daha iyi söylesene kasandaki psu kaç watt ilk onu öğren ve kasanda hdd fln varmı ayrıca bütçen ne olur söyle bi

Sebastian Szymanski

80+ Silver
alma kardeşim kasan varsa daha iyi söylesene kasandaki psu kaç watt ilk onu öğren ve kasanda hdd fln varmı ayrıca bütçen ne olur söyle bi
PSU sanırım 240w şuan yanımda değil,hdd da 250 gb mi neydi öyle bir şeydi 10 yıldır filan kullanıyorum

Bütçem yok hocam az önce babam 2.500 e mırın kırın yaptı 2500 i geçmemek iyi olur

Shourd

80+ Gold
PSU sanırım 240w şuan yanımda değil,hdd da 250 gb mi neydi öyle bir şeydi 10 yıldır filan kullanıyorum
tamam psu işe yararsa ve en azından düzgün bi marka ise psu kasa ve hdd önermicem ve bütçeyi söyle devlet sırrı mı bu bütçe

asko56

80+ Silver

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

SAGE

80+
alma sakın özellikleri çok kötü yani googleye girdiğinde kasıcak derece ve yakında win 10 günceleme desteği kesilicek ayrıca bu sistemde win 10 bile kasar gibi diyelimki kasmadı güncel kalmak için win 11 e geçemezsin çok kötü dediğim gibi bi sistem alman mantıklı olur
Windows 7 ne güne duruyor. Xp bile kullanılabilir hatta. Forum kullanıcıların bazılarında ciddi sıkıntı var. Okuduğunu anlayamıyor. Adam diyor ki benim oyunla bir işim yok. İsterlerim şunlar bütçem de şu diyor halen adama yok bütçeyi arttıramaz mısın yok onun yerine tablet al, o paralara o bileşenler hiç bir işe yaramaz cart curt. Çağımızın sorunu bilen susuyor bilmeyen konuşuyor.

Shourd

80+ Gold
Windows 7 ne güne duruyor. Xp bile kullanılabilir hatta. Forum kullanıcıların bazılarında ciddi sıkıntı var. Okuduğunu anlayamıyor. Adam diyor ki benim oyunla bir işim yok. İsterlerim şunlar bütçem de şu diyor halen adama yok bütçeyi arttıramaz mısın yok onun yerine tablet al, o paralara o bileşenler hiç bir işe yaramaz cart curt. Çağımızın sorunu bilen susuyor bilmeyen konuşuyor.
Boş konuşma günümüzde bi çok program dediklerine desteği kesti adama sordum net bişi söylemefi bütçe hakkında bende sordum artarmı diye 5k dedi 2.5k dedi dedim okul içinse tablet al ayrıca adamın attığı sistemler artık antika sayılır üzücü ama gerçek ilerde yükseltmeye çalışsa bi işine yaranıcam masaüstü 15fpa bilgisayar aldırmaya çalışma birde bana öğretmeye kalkma boş boş dediklerimde yanlış varsa söyle güncel sistem ayarlamaya çalıştım adama

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Boş konuşma günümüzde bi çok program dediklerine desteği kesti adama sordum net bişi söylemefi bütçe hakkında bende sordum artarmı diye 5k dedi 2.5k dedi dedim okul içinse tablet al ayrıca adamın attığı sistemler artık antika sayılır üzücü ama gerçek ilerde yükseltmeye çalışsa bi işine yaranıcam masaüstü 15fpa bilgisayar aldırmaya çalışma birde bana öğretmeye kalkma boş boş dediklerimde yanlış varsa söyle güncel sistem ayarlamaya çalıştım adama
Hocam saolun ama bu bilgisayarı yükseltmeyecem hp victus laptopum var benim bu bilgisayarı zorlayacak en fazla şey fotoğraf video açmak olacak. Eski Bilgisayarda da Windows 7 kullanıyorum zaten

Bence bu bütçede bilgisayar almanız mantıksız olur. Onun yerine bir tablet almanız daha iyi olur. Örneğin Samsung Tab A9.
Yazıcı bağlayacam , bilgisayar diyorum

ankarada yaşıyorsan 800 tl ye pc var

3.linkteki bilgisayar alınır mi?

ankarada yaşıyorsan 800 tl ye pc var

3.ilan kargo yapmıyormus , bunlar gibi ilanları nasıl buluyorsunuz hocam.

Son düzenleme:

asko56

80+ Silver
Hocam saolun ama bu bilgisayarı yükseltmeyecem hp victus laptopum var benim bu bilgisayarı zorlayacak en fazla şey fotoğraf video açmak olacak. Eski Bilgisayarda da Windows 7 kullanıyorum zaten

Yazıcı bağlayacam , bilgisayar diyorum

3.linkteki bilgisayar alınır mi?

3.ilan kargo yapmıyormus , bunlar gibi ilanları nasıl buluyorsunuz hocam.
Hocam sahibindene para bölmüne 800-1000 tl yazdım bulduklarımı attım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,309
Üyeler
161,432
Son üye
emir3407
Top Bottom