Neler Yeni

Komşum Horoz Besliyor Nasıl Şikayet Etmeliyim

Freix

80+ Bronze
Şimdi cimere yazı hazırladım, cimere göndermem mantıklı olur mu?

Yeni taşındık daha önceki komşuların söylediğine göre zabıtaya şikayet edilmiş fakat sadece sorup olumsuz yanıt alınca gitmişler. Aynı durumu yaşamak istemiyorum. Sınava çalışan kardeşim var, kendim sabah işe kalkıyorum. O kadar rahatsız ediyor ki zehirlemeyi bile düşünüyorum.

En acil şekilde bu yasaya bile uymayan insan diyemeyeceğim varlıkların horozundan kurtulmam lazım. Ne gibi yol izlememi önerirsiniz malum zabıtalar görevlerini çok iyi yapıyorlar.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Şimdi cimere yazı hazırladım, cimere göndermem mantıklı olur mu?

Yeni taşındık daha önceki komşuların söylediğine göre zabıtaya şikayet edilmiş fakat sadece sorup olumsuz yanıt alınca gitmişler. Aynı durumu yaşamak istemiyorum. Sınava çalışan kardeşim var, kendim sabah işe kalkıyorum. O kadar rahatsız ediyor ki zehirlemeyi bile düşünüyorum.

En acil şekilde bu yasaya bile uymayan insan diyemeyeceğim varlıkların horozundan kurtulmam lazım. Ne gibi yol izlememi önerirsiniz malum zabıtalar görevlerini çok iyi yapıyorlar.
Kardeşin kaç yaşındaki çözüm bulmazsan yankı önlemeli duvar kağıdı alın bence gönderebilirsiniz.

Freix

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşin kaç yaşındaki çözüm bulmazsan yankı önlemeli duvar kağıdı alın bence gönderebilirsiniz.
Üniversiteye hazırlanıyor, evin yalıtımından geçmiyor camlardan geçiyor herhangi bir çözümü yok maalesef.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Üniversiteye hazırlanıyor, evin yalıtımından geçmiyor camlardan geçiyor herhangi bir çözümü yok maalesef.
Üniversite'ye hazırlanıyorsa şikayet ette horoz'a yapacakları bişey yok.

Freix

80+ Bronze
Üniversite'ye hazırlanıyorsa şikayet ette horoz'a yapacakları bişey yok.
Belediye sınırları meskun mahal içerisinde mesken ve işyerlerinde başkasını rahatsız edecek şekilde evcil hayvanlardan köpek ve kedi beslenemez. (b) Her çeşit kümes hayvanı (tavuk, horoz, güvercin, kaz, hindi vb.) işyerinde, yaya yollarında, meydan, cadde, sokak ve boş alanlarda beslenemez, teşhir edilemez ve satışa sunulamaz. (c) Bulaşıcı hastalık meydana gelmesini önlemek maksadıyla itlaf (yok) edilecek hayvanlara mani olunamaz ve saklanamaz.

Yasal olarak besleyemez ama belediye sıkıntı oluyor herhangi bir işlem yapmıyor.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Bu kerede başıboş horoz sorunu çıktı pencere'ye ses yalatımı yapılabilir aslında ama rahatsız ediyorlarsa zabıta pek bişey yapmaz daha ülkede başı boş hayvan sorunu bitmedi bu zar zor biter ayrıca sen köy'de mi yaşıyorsun şehir'de horoz mu olur:D

Freix

80+ Bronze
Bu kerede başıboş horoz sorunu çıktı pencere'ye ses yalatımı yapılabilir aslında ama rahatsız ediyorlarsa zabıta pek bişey yapmaz daha ülkede başı boş hayvan sorunu bitmedi bu zar zor biter ayrıca sen köy'de mi yaşıyorsun şehir'de horoz mu olur:D
camlar en kaliteli çift conta 3 cam ona rağmen geçiriyor hemen yanımızda. Villa bölgesinde yaşıyor olmamız da ayrı komik.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Belediye sınırları meskun mahal içerisinde mesken ve işyerlerinde başkasını rahatsız edecek şekilde evcil hayvanlardan köpek ve kedi beslenemez. (b) Her çeşit kümes hayvanı (tavuk, horoz, güvercin, kaz, hindi vb.) işyerinde, yaya yollarında, meydan, cadde, sokak ve boş alanlarda beslenemez, teşhir edilemez ve satışa sunulamaz. (c) Bulaşıcı hastalık meydana gelmesini önlemek maksadıyla itlaf (yok) edilecek hayvanlara mani olunamaz ve saklanamaz.

Yasal olarak besleyemez ama belediye sıkıntı oluyor herhangi bir işlem yapmıyor.
Belediyen Hangi Parti'deki? Belediye Başkan Yardımcıları İle Görüş?

Freix

80+ Bronze
Belediyen Hangi Parti'deki? Belediye Başkan Yardımcıları İle Görüş?
Küçük bir ilçede yaşıyorum çözümcü bir belediye başkanı da var ama araya adam sokmak falan lazım bir horoz için de adam sokunca gülünç oluyor :)

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Küçük bir ilçede yaşıyorum çözümcü bir belediye başkanı da var ama araya adam sokmak falan lazım bir horoz için de adam sokunca gülünç oluyor :)
Neyse cimer'e gönder belki bişey çıkar zannetmiyorum bir zaman'da kedi'leri şikayet etmiştik hiç bişey yapmadılar hâlâ evimin kapsına dışkılarını bırakıyorlar bu kediler çözüm zor maalesef.

Freix

80+ Bronze
Neyse cimer'e gönder belki bişey çıkar zannetmiyorum bir zaman'da kedi'leri şikayet etmiştik hiç bişey yapmadılar hâlâ evimin kapsına dışkılarını bırakıyorlar bu kediler çözüm zor maalesef.
Kafaya taktım vebaline girer zehirlerim sabah ezanında başlıyor uyutmuyor.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Zehirlemek suç yani önermem böyle bişey için cinnet geçirmek saçma ama gerçekten böyle şeylerden bende rahatsız oluyorum maalesef'ki bir Avrupa ya da Amerika Değiliz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse aga gönder belki çözerler sorunu fazla kişi şikayet ederse belki çözülebilir ama yine çözmezlerse başka bişey kalmamış gibi gözüküyor.

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
EREN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,728