Şimdi, 6,000-7,000 arasına GTX1660 sistemler olduğunu varsayarsak; ortalama bi 3-4 yemişler.Pompalamışlar mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler sizce bu sistemin ederi nedir
Ve kaç TL kazık yemişler
Şimdi, 6,000-7,000 arasına GTX1660 sistemler olduğunu varsayarsak; ortalama bi 3-4 yemişler.Pompalamışlar mı ?
Ve kaç TL kazık yemişler
Usta kazık görüyorum ne ya asdsadfsadKanka en az 2/3K kazık görüyorum ben orada.
3 3.5 yemişler.Pompalamışlar mı ?
Ve kaç TL kazık yemişler
Şimdi, 6,000-7,000 arasına GTX1660 sistemler olduğunu varsayarsak; ortalama bi 3-4 yemişler.
arkadaşın oturabiliyor mu?
Bu pc yi toplayan vatan personeli en az 3 yıl kkulanırsın demiş3 3.5 yemişler.
En max 5K
Bu pc yi toplayan vatan personeli en az 3 yıl kkulanırsın demişKanka en az 2/3K kazık görüyorum ben orada.
3yıl boyunca arkadaşın oturamayacak mıymış?Bu pc yi toplayan vatan personeli en az 3 yıl kkulanırsın demiş
3 yıl gidermi bu bence gitmez
Bu pc yi toplayan vatan personeli en az 3 yıl kkulanırsın demiş
Minecraft oynayacaksa tabi ki 3 sene idare eder.Bu pc yi toplayan vatan personeli en az 3 yıl kkulanırsın demiş
3 yıl gider ama nasıl gider orası da önemli.Bu pc yi toplayan vatan personeli en az 3 yıl kkulanırsın demiş
Bu kazığı ben yesem oturamazdım herhalde3yıl boyunca arkadaşın oturamayacak mıymış?
oturmasanızda acır hocam iade şansı yokmu ki arkadaşınızınBu kazığı ben yesem oturamazdım herhalde
3 yıl gider ama nasıl gider orası da önemli.
Krallar birde hazır sistemde ''ilerde parçalarla uyumsuz olabilir '' demiş pc yi toplayan vatan personeliMinecraft oynayacaksa tabi ki 3 sene idare eder.
oturmasanızda acır hocam iade şansı yokmu ki arkadaşınızın
İade etmeyecek sanırımoturmasanızda acır hocam iade şansı yokmu ki arkadaşınızın
söyleseniz iade etmezmi hocamKrallar birde hazır sistemde ''ilerde parçalarla uyumsuz olabilir '' demiş pc yi toplayan vatan personeli
Sanki bunda uyumlu mu? olacak ben anlamadım bu personeli
İade etmeyecek sanırım