Öneri Konftel Cam10 Ptz Model Bilgisi

Oldw1n

80+
Reaksiyon skoru
182
Arkadaslar ekonomik ama guze iş gorcek bi webcam ariyorum. tabii ki de bu yoruma acik, kalitesi kisiden kisiye degisir ama amator olarak yayin vs yapmak istiyorum, LEPTOP kamerasindan iyi olsun istiyorum, pixel pixel gorunsun istemiyorum, microfonlu olmasina veya kaliteli mikrofona sahip olmasina gerek yok, fifine a6t kullaniyorum.

Ekler

• Screenshot_20250601_141156_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20250601_141156_Hepsiburada.webp
    113.6 KB · Hit: 27
Arkadaslar ekonomik ama guze iş gorcek bi webcam ariyorum. tabii ki de bu yoruma acik, kalitesi kisiden kisiye degisir ama amator olarak yayin vs yapmak istiyorum, LEPTOP kamerasindan iyi olsun istiyorum, pixel pixel gorunsun istemiyorum, microfonlu olmasina veya kaliteli mikrofona sahip olmasina gerek yok, fifine a6t kullaniyorum.
Bütçe nedir hocam 1K mı
Öyle ise bu iyi gibi ben de geçenlerde araştırmıştım O civarda bundan iyisini görmedim. Tabi ışık çok önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alıp arkasına ucuz bi ring light alın derim

Bütçe nedir hocam 1K mı
Öyle ise bu iyi gibi ben de geçenlerde araştırmıştım O civarda bundan iyisini görmedim. Tabi ışık çok önemli

Valla hocam bircok ekipmanda parayi okadar dusunmedim ama webcam sirf yayin odakli ve ben okadar da üstüne düşmuyorum. Dolayisiyla cok pahali dusunmuyotum. Acikcasi 1500 falan olsa max, guzel olur

Bütçe nedir hocam 1K mı

hocam ortam ışığını şu şekilde sağlıyorum, sanıyorum ki yeterli olur?

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-06-01 saat 14.51.09_65f8a959.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-01 saat 14.51.09_65f8a959.webp
    87.9 KB · Hit: 23
  • WhatsApp Görsel 2025-06-01 saat 14.51.09_a236bb41.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-01 saat 14.51.09_a236bb41.webp
    151.6 KB · Hit: 23
hocam ortam ışığını şu şekilde sağlıyorum, sanıyorum ki yeterli olur?
Yetmez başkan monitörün birine webcami koyup kendini çekmeyecek misin?
Senin yüzünü aydınlatacak bir ışık yok. O renkli ledi yüzüne doğru çevirip beyaz ışık verebilirsin ordan ama yeterli olmaz diye düşünüyorum.
Bu tarz bi şey iş görür.

Yetmez başkan monitörün birine webcami koyup kendini çekmeyecek misin?
Senin yüzünü aydınlatacak bir ışık yok. O renkli ledi yüzüne doğru çevirip beyaz ışık verebilirsin ordan ama yeterli olmaz diye düşünüyorum.
Bu tarz bi şey iş görür.
Webcam i almaya karar verirsem denerim hocam yeterli ki işık diye, yetersizse isik tskviyesi yapsrim, şu yüzük olanlari kastediyosun sanirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri