Neler Yeni

Konftel CAM20 Kullanan var mı?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
623
Bu webcami kullanan var mı? Fiyatına göre inanılmaz şeyler veriyor. Lakin default hali çok geniş aldığı için işime yaramıyor. Yakınlaştırayım diyince de haliyle görüntüyü bozuyor.
Ne yapsam bilemedim bunu mu alsam c922 mi? Bunun fiyatına c922 buldum 2. Elde.

@elemin hocam CAM10 dan memnun musunuz siz nasıldır?

var kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paran varsa kesinlikle al

Hobi olarak yayın falan açarım boş vaktimde diye düşündüm o yüzden bütçe bu civarlarda dostlar.

Bu webcami kullanan var mı? Fiyatına göre inanılmaz şeyler veriyor. Lakin default hali çok geniş aldığı için işime yaramıyor. Yakınlaştırayım diyince de haliyle görüntüyü bozuyor.
Ne yapsam bilemedim bunu mu alsam c922 mi? Bunun fiyatına c922 buldum 2. Elde.

@elemin hocam CAM10 dan memnun musunuz siz nasıldır?
Hocam ben memnunum fiyatına göre gayet kaliteli netliği bana yeterli geldi

var kanka

paran varsa kesinlikle al
Agam geniş alması beni kontrpiyede bırakıyor. Dar alması lazım aile evindeyim ve odanın durumu hiç geniş almaya müsait değil 😂 dolayısıyla ya yakınlaştıracağım ki o durumda görüntü bozuluyor ya da default halinde bırakıp kayıt uygulamasından kamera boyutlarını küçülteceğim.
Ayrıca c922 sanki daha net çekiyor ya

Hobi olarak yayın falan açarım boş vaktimde diye düşündüm o yüzden bütçe bu civarlarda dostlar.
kanka kamera kalitesi baya iyi bence düşünme al yayın içinde gayet ideal c922 ile uğraşma hiç youtubeda bir kaç incelemeye de bakabilirsin iyi yani

Agam geniş alması beni kontrpiyede bırakıyor. Dar alması lazım aile evindeyim ve odanın durumu hiç geniş almaya müsait değil 😂 dolayısıyla ya yakınlaştıracağım ki o durumda görüntü bozuluyor ya da default halinde bırakıp kayıt uygulamasından kamera boyutlarını küçülteceğim.
Ayrıca c922 sanki daha net çekiyor ya
kanka yakınlaştırınca görüntüyü öyle inanılmaz bozmuyor hatta anlamıyorsun bile

kanka kamera kalitesi baya iyi bence düşünme al yayın içinde gayet ideal c922 ile uğraşma hiç youtubeda bir kaç incelemeye de bakabilirsin iyi yani
Evet ben de incelemelerde gördüm herkes öve öve bitiremiyor reklam mı diye düşündürdü şüphe duydum.
Hocam ben memnunum fiyatına göre gayet kaliteli netliği bana yeterli geldi
1080p 60 fps mi hocam o?

Bir de bu cam20 1080pde de 30 mu çekiyor 60 mı yoksa

yooo ilk gelen driverdan sonra sitesinde başka driver var güncelliyorsun hiçbir şey kalmıyor ilk başta sorunlu gibi geliyor driver güncelleyince daha da netleşiyor
Anladım hocam sağ olun. Gecikme var dimi sizde de? Driverla düzelen bir durum değil sanırım. Obs ten sese gecikme verip dengelemeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,091,489
Üyeler
173,510
Son üye
ozkan01
Geri