Neler Yeni

konfulon v5 klavye alınır mı??

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
forumdaki nedense herkes fakir düşünüyor 4000tl envanteri troll buluyorlar pek umrumdada değil zaten böyle kişileri engelliyorum artık toxic insanlar Alıntıyı görüntüle
Çok üzüldüm şimdi niye engelledin :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olay saçmalıktan ibaret dostum takma.
Sadece saçma olan bu değil 13 yaşındaki birinin 4000 TL'lik envanter dizmesi daha da saçma. Tabii babası Koç sülalesinden değilse :)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Sadece saçma olan bu değil 13 yaşındaki birinin 4000 TL'lik envanter dizmesi daha da saçma. Tabii babası Koç sülalesinden değilse :)
Koç sülalesinden olmasına gerek yok, durumu iyidir, bir yerden para bulmuştur vs. dizmiştir. Bu sebepler çokça örneklendirilebilir. Yaşının da bir önemi yok. Şuan ki davranışın yanlış. Dediğim gibi bunu sorgulamak bize düşmez. Ayrıca kimseyi bu şekilde yargılayamazsın.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

15 yaşımda o zamanın parasına göre 1400 tllik envanterim vardı

2 defa bıçak çekilişi kazandım. İnstagram hesabında bağışlar kabul ettim, takas yaptım csgolounge'da, daha nicesini kullandım ve envanterimi kurmuştum. Bence bakış açınızı değiştirin.
https://www.instagram.com/p/BnBiyC_HBO3/?utm_medium=copy_link
Sadece bazı anılar...

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
15 yaşımda o zamanın parasına göre 1400 tllik envanterim vardı

2 defa bıçak çekilişi kazandım. İnstagram hesabında bağışlar kabul ettim, takas yaptım csgolounge'da, daha nicesini kullandım ve envanterimi kurmuştum. Bence bakış açınızı değiştirin.
https://www.instagram.com/p/BnBiyC_HBO3/?utm_medium=copy_link
Sadece bazı anılar...
Biri yeter yazmış :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Biri yeter yazmış :D
Konuyu dağıtmak için çok kirletmeyeyim ama bal damlıyordu. Bir ara 800tllik(hunstman knife, tiger tooth az aşınmış) skini kazandığımı tuvalette öğrenmiştim ahshsus. Neyse konuyı kirletmeyeyim.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
4000 TL'ye cs skin tavsiyesi istemişti. Ekipman olarak 200-300 TL'lik öneri istiyor.
Parasını ekipmana yatırmayı saçma buluyor olabilir bende ekipmana para yatırıp az skin alıyorum banada skin almak mantıklı gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,372
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom