konfulon v5 klavye alınır mı??

forumdaki nedense herkes fakir düşünüyor 4000tl envanteri troll buluyorlar pek umrumdada değil zaten böyle kişileri engelliyorum artık toxic insanlar Alıntıyı görüntüle
Çok üzüldüm şimdi niye engelledin :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olay saçmalıktan ibaret dostum takma.
Sadece saçma olan bu değil 13 yaşındaki birinin 4000 TL'lik envanter dizmesi daha da saçma. Tabii babası Koç sülalesinden değilse :)

Sadece saçma olan bu değil 13 yaşındaki birinin 4000 TL'lik envanter dizmesi daha da saçma. Tabii babası Koç sülalesinden değilse :)
Koç sülalesinden olmasına gerek yok, durumu iyidir, bir yerden para bulmuştur vs. dizmiştir. Bu sebepler çokça örneklendirilebilir. Yaşının da bir önemi yok. Şuan ki davranışın yanlış. Dediğim gibi bunu sorgulamak bize düşmez. Ayrıca kimseyi bu şekilde yargılayamazsın.

15 yaşımda o zamanın parasına göre 1400 tllik envanterim vardı

2 defa bıçak çekilişi kazandım. İnstagram hesabında bağışlar kabul ettim, takas yaptım csgolounge'da, daha nicesini kullandım ve envanterimi kurmuştum. Bence bakış açınızı değiştirin.
https://www.instagram.com/p/BnBiyC_HBO3/?utm_medium=copy_link
Sadece bazı anılar...

15 yaşımda o zamanın parasına göre 1400 tllik envanterim vardı

2 defa bıçak çekilişi kazandım. İnstagram hesabında bağışlar kabul ettim, takas yaptım csgolounge'da, daha nicesini kullandım ve envanterimi kurmuştum. Bence bakış açınızı değiştirin.
https://www.instagram.com/p/BnBiyC_HBO3/?utm_medium=copy_link
Sadece bazı anılar...
Biri yeter yazmış :D

Biri yeter yazmış :D
Konuyu dağıtmak için çok kirletmeyeyim ama bal damlıyordu. Bir ara 800tllik(hunstman knife, tiger tooth az aşınmış) skini kazandığımı tuvalette öğrenmiştim ahshsus. Neyse konuyı kirletmeyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri