Konserde ne yapılır?

Loxerith

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,929
Yarın Sagopa ve uzi'nin olduğu bir konsere gideceğim kuzenim ve amcam ile.

Sevilen rapçiler olduğu için bolca kız da olacak. Ben dans etmekten pek anlamam. Arizona kertenkelesi gibi hareketler yapmak istemiyorum. Basit ama etkili dans hareketleri lazım.

Hiç konser ortamında da bulunmadım. İlk kez tecrübe edeceğim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sevilen rapçiler olduğu için bolca kız da olacak. Ben dans etmekten pek anlamam. Arizona kertenkelesi gibi hareketler yapmak istemiyorum. Basit ama etkili dans hareketleri lazım.

Kız düşürme garantili.

Böyle mi hocam?
download.jpg

Saç hariç olmuş

Gümledim şu ikisini aynı cümle de görünce
Screenshot_1.png

Ağır başlı olarak şunu söylemek istiyorum :
Dostum bir kızı etkilemek veya konuşmak için illa dans etmene veya çırpınmaya gerek yok kendini göstermen gerekir ne isen onu sergile merak etme devamı kesinlikle gelir.

👌

Hocam şaka bir yana bir şey yapmana gerek yok baktın millet saçma sapan zıplıyor sende zıpla anı yaşa. 2 tane kıza cool gözükeceğim diye kendini halden hale sokmana gerek yok. Nasıl eğleniyorsan git gene eğlen. Düşecek kızda bırak öyle düşsün.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

👌

Hocam şaka bir yana bir şey yapmana gerek yok baktın millet saçma sapan zıplıyor sende zıpla anı yaşa. 2 tane kıza cool gözükeceğim diye kendini halden hale sokmana gerek yok. Nasıl eğleniyorsan git gene eğlen. Düşecek kızda bırak öyle düşsün.
Donatci ne diyorsa doğrudur vardır bi bildiği

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eğer diyorsan yok ben kız düşürmek için gidiyorum benim konserlerle işim olmaz işte o zaman bu kutsal dansı yapacaksın. Hem köpek gibi eğlenecek hemide çevrendeki tüm kızları kendine mıknatıs gibi çekebileceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,239
Üyeler
198,278
Son üye
cagkaan

Geri