Konsol mu almalıyım PC mi ?

Arteus.rd

80+
Reaksiyon skoru
107
Series S almayı düşünüyorum. Normalde iyi bir sistemim var ama AMD rx570 wattman hatası vermeye başladı oyunlardan soğudum aylardır sorunu çözemedim bende PC yi kardeşime bıraktım o sabah akşam Minecraft oynuyor onda hata vermiyor. Series S 6-7 bin arası bu fiyata iyi bir Erkan kartı da alabilirim ama ben PC den sıkıldım 3 senede oynamadığım oyun kalmadı sizce ne yapmalıyım?

Diğer sistem özelliklerin iyiyse Ekran kartı alıp yoluna devam edebilirsin bence. Konsol'dan da bir süre sonra sıkılacaksın.PC daha geniş bence.Yani oyun oynarsın ,takılırsın internette, seçenek daha fazla gibi geliyor bana

Diğer sistem özelliklerin iyiyse Ekran kartı alıp yoluna devam edebilirsin bence. Konsol'dan da bir süre sonra sıkılacaksın.PC daha geniş bence.Yani oyun oynarsın ,takılırsın internette, seçenek daha fazla gibi geliyor bana
Orası öyle evet diğer özellikler de iyi ama PC bana ait değil eve ait kendime ait bir şey almak daha iyi olabilir gibi geliyor.

Series S almayı düşünüyorum. Normalde iyi bir sistemim var ama AMD rx570 wattman hatası vermeye başladı oyunlardan soğudum aylardır sorunu çözemedim bende PC yi kardeşime bıraktım o sabah akşam Minecraft oynuyor onda hata vermiyor. Series S 6-7 bin arası bu fiyata iyi bir Erkan kartı da alabilirim ama ben PC den sıkıldım 3 senede oynamadığım oyun kalmadı sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlarınla oyun oynayan biri ise ve arkadaşlarında konsol yoksa pc al, varsa konsol al.
Tek takılırım veya arkadaş edinirim dersen konsol da alabilirsin pc’de.
Bir de hangi oyunları oynayacağın önemli.
Valo, cs, ets gibi sadece pc’de olan oyunları oynuyorsan yine konsol almamalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,182
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri