- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ülkenin ekonomik durumu ortada Steam olması gerekeni yapmış böyle çöp bir ekonomide olacağı budur insanlar zamanında PS deki oyun fiyatlarına çok laf ediyorlardı çok pahalı şöyle böyle şu an laf ettikleri PS Türkiye'den ayrılmasına rağmen mağazasında TL kullanıyor ve şaka değil şu an en ucuz oyun oynayacağınız platform Steam son kale falan da değildi ha tabi sonra ne olur bilemem dolara geçse Steam gibi yapsa PS yanlış bir şey mi yapar tabi ki de hayır bunu düşünmek bile cahilliktir kimsenin derdi değil Türkiye'nin çöp ekonomisi insanların önce asıl sorunun ülkede olduğunu anlamalılar bunu anlamaları lazım Steam'mı geç A ya da B firmasının fiyat artışı yapar ya da ülkeden çekilirse bunun sebebi çöp ekonomimizdir yabancı firmaların derdi değil gariban Türk gençleri oyun oynuyor dur da yardım edelim falan diye düşünmüyorlar bunlar lan senin devletinin seni düşündüğü yok elin yabancı firması ne yapsın ama düşük IQ'lü Xbot fanboyları öyle mi ona da bir kulp buluyorlar Steam zamlandı PS Plus zamlandı Xbox çok ucuz ağlayın falan diye yorum yapıyorlar örnek PS Plus TR de zam yediğinde sevinçten dört köşe olan orangutanlar vardı 10 gün sonra Game Pass zam yiyecek bakalım ona da sevinçten dört köşe olacaklar mı bu TOXİC Xbot kitlesine ne kadar laf söylesem az zihinsel olarak bitmişler onlar neyse işin özü hedef alacağımız kişiler firmalar değil bu ülkeyi böyle rezil yöneten palyaçolardır hala onca olaya rağmen AKP'ye oy atıp bir şeylerin değişeceğini zanneden cahillerdir benim diyeceklerim bunlar.Konuyla alakası yok ama steam artık TL yerine dolara geçti (türkiye için)
Bu zamanlarda pc alınmaz hale geldi şu anlık için en iyisi konsol gibi görünüyor.
@Yunus274 hocam siz ne düşünüyorsunuz?
Uzun uzun bazı orangutan kitleyi yine dayanamayıp eleştirdikten sonra evet PC'de oyun oynanmaz hale geldi sadece fiyat olarak değil sistem gereksinimleri olarak da PC'ye asla o paraları veremez kolay kolay kimse hadi zar zor verdi düzdü PC'yi bomboş ekranla karşılıklı birbirlerini mi izleyecekler oyun fiyatları ne olacak benim önerim PS5 alıp hem mükemmel baş yapıt PS özel oyunlarını oynamaları hemde PS Plus alıp 600'e yakın oyunun keyfine bakmaları olur.
Şu oyunun sistem gereksinimlerine baksanıza adamlar uçmuşlar RTX 4090 da DLSS 3.5 kapalı 32 FPS alıyorlar işte bu yüzden kesinlikle PC falan almayın asla önermiyor oyun fiyatlarını bir kenara bırakın hayvan gibi bir sisteminiz de olsa 1-2 yıl sonra eskiyecek TR ekonomisinde kolay kolay kimse PC de güncel teknolojiyi takip edemez şu an asla PC önermiyorum Xbox zaten demem gerek yok yazılarım ortada o çöpü aklınızdan bile geçirmeyin.
Son düzenleme: