Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

CupOk

80+ Bronze
The Last of Us Part II dünyanın en iyi oyunlarından biri teknik anlamada dünyanın en iyi oyunu bu yüzden The Last of Us Part II Remastered'ın puanının çok yüksek olacağı belli bir şeydi şaşırtmadı.

The Last of Us Part II Remastered'dan yeni fragman geldi mükemmel duruyor. The Last of Us Part II'yi alan kullanıcılar 10 dolar vererek Remastered versiyona geçebiliyor.
Detayları bilmiyorum da bana aynı oyun gibi gözüktü hocam

99723

80+ Silver
@Yunus274 Hocam ben Spiderman 2'yi 4k 60 fps oynayacaktım. Siz dinamik olarak 60 fps alabilirsiniz demiştiniz. Ben bir kaç videoya baktım açıklamada şöyle yazıyor.

Performance Mode 60Hz: Dynamic 1440p/60fps (1440p~1260p)

Marvel's Spider-Man 2 4K Dynamic 60 FPS modunda 1440p den 4K yükseltme yapıyor buna da Dynamic 4K deniyor Native 4K 30 FPS modu da zaten tüm ayarların en yüksek olduğu mod Native 4K ile Dynamic 4K arasındaki farkı anlamanız için yan yana büyüteç ile bakmanız lazım ayrıca Marvel's Spider-Man 2 tüm grafik modlarında RTX destekliyor.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
1600p de 1440p de olmuyor yapay 4K çözünürlük oluyor gerçek 4K ile arasındaki farkı anlamanız için de çok detaylı incelemeniz gerekiyor.
Şimdi anladım hocam. Yani gerçek 4k değil ama çok yakın 4k'ya. Tekrardan teşekkür ederim hocam :)

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
@Yunus274 Hocam bu konuda açıklamış bakabilirsiniz.

99723

80+ Silver

The Last of Us Part II VS The Last of Us Part II Remastered​

The Last of Us Part II Remastered yeni gelen özellikler
- Kayıtlarınızı PS4'ten PS5'e aktarabilirsiniz
- 4K Kalite modu
- 4K Performans 60 FPS modu
- VRR destekleyen TV'ler için kilidi açılmış FPS modu 120 FPS
- Artırılmış doku çözünürlüğü
- Artırılmış Detay Seviyesi mesafeleri
- Daha Hızlı Yükleme
- Tam Dualsense Desteği
- Ellie ve Abby için yeni görünümler
- Yeni Hayatta Kalma Modu Roguelike oynanış modu " Dönüş Yok: rastgele karşılaşmalar ve hikayeden çeşitli oynanabilir karakterlerle The Last of Us Part II'nin savaşını yeni bir deneyimle yaşayın
- Gitar ile serbest dolaşma modu
- Speed Run modu
- Erişilebilirlik özellikleri
- Orijinal oyunda olmayan oyundan kesilmiş 3 yeni bölüm

0.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg

PS5'de The Last of Us Part II VS The Last of Us Part II Remastered yükleme ekranı farkı
1.jpg

2.jpg

The Last of Us Part II Remastered 10 dolarlık bir yükseltmeye göre çok iyi içerikler sunuyor mükemmel olmuş The Last of Us Part II ve The Last of Us Part II Remastered arasındaki grafik farkı da da bariz bir şekilde geliştirilmiş.

The Last of Us Part II ve The Last of Us Part II Remastered arasındaki farkları daha detaylı görmek için bu videoları izleyin.

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Microsoft CEO'su da CFO'ya katılarak Xbox oyunlarını Nintendo Switch ve PS5'in de dahil olduğu tüm platformlara koymayı hedeflediklerini açıkladı.
Microsoft CEO'su Satya Nadella, artık Microsoft'un her zaman yapmak için yola çıktığımız şeyi yapma yeteneğine sahip olduğunu söylüyor; bu da harika oyunlar oluşturmak ve bunları TÜM platformlarda sunmak, yani Xbox VE Konsollar, PC ve mobil - 3. Taraf oyunlarla ilgili soru sorulduğunda yapay zeka hakkında konuşmaya dönüyor.
GD_vsf_XcAAqOCj
62df9b4681fa64f6b373e227dc653f2c.jpg

Bu haberlerden sonra Xbot palyaçoları.

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,643
İsim
Emre
Discord
necromancerr

The Last of Us Part II VS The Last of Us Part II Remastered​

The Last of Us™ Part II Remastered yeni gelen özellikler
- Kayıtlarınızı PS4'ten PS5'e aktarabilirsiniz
- 4K Kalite modu
- 4K Performans 60 FPS modu
- VRR destekleyen TV'ler için kilidi açılmış FPS modu 120 FPS
- Artırılmış doku çözünürlüğü
- Artırılmış Detay Seviyesi mesafeleri
- Daha Hızlı Yükleme
- Tam Dualsense Desteği
- Ellie ve Abby için yeni görünümler
- Yeni Hayatta Kalma Modu Roguelike oynanış modu " Dönüş Yok: rastgele karşılaşmalar ve hikayeden çeşitli oynanabilir karakterlerle The Last of Us Part II'nin savaşını yeni bir deneyimle yaşayın
- Gitar ile serbest dolaşma modu
- Speed Run modu
- Erişilebilirlik özellikleri
- Orijinal oyunda olmayan oyundan kesilmiş 3 yeni bölüm (en çok merak ettiğim de bu üç yeni bölüm acaba ne olacak.)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
PS5'de The Last of Us Part II VS The Last of Us Part II Remastered yükleme ekranı farkı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

The Last of Us Part II Remastered 10 dolarlık bir yükseltmeye göre çok iyi içerikler sunuyor mükemmel olmuş The Last of Us Part II ve The Last of Us Part II Remastered arasındaki grafik farkı da da bariz bir şekilde geliştirilmiş.

The Last of Us Part II ve The Last of Us Part II Remastered arasındaki farkları daha detaylı görmek için bu videoları izleyin.
elliede akıma katılmış :kekw:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom