KaraKartall
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 622
- İsim
- Emre Altun
Kardeşim bana hikaye okuma. Ülkedeki rezil ekonomiden benim de haberim var. Ancak ps ilk defa uyelik hizmetini cikardiginda dolar ulkemizde zaten 18-20 tl arasiydi. O zaman deluxe paketi 480tl idi. Şimdi bu sene dolar 25-26 ken. 480 lt den 2700 e 5 kat artırdı fiyatı turkiyedeki. Ee kardeşim bizim ulkede dolar 5 kat mı arttı da bu kadar fiyat yuksekttin. Sen bile savunamazsin bu fiyatlari.Game Pass 160 TL
Game Pass Ultimate 209 TL
12X160 TL = 1.920 TL
12X209 TL = 2.508 TL
PS Plus Extra 12 aylık 2.340 TL
PS Plus Deluxe 12 aylık 2.740 TL
PS Plus zamlanmadan önce 2 yıllık PS Plus Deluxe üyeliği 920 TL'ye aldım.
Ayrıca ülkenin rezil ekonomisi ile PlayStation'un aç gözlü firma olmasının ne alakası var sen ne zırvalıyorsun adamlar senin ekonomin bu durumdayken bile Steam gibi mağaza fiyatlandırmasını dolara çevirmek varken Türk Lirasında tutuyor ve Türkçe oyun desteğinin devam ettireceklerini açıklıyor sen gelmiş kendi ülkenin rezil ekonomisinin suçunu bu ülkenin yöneticilerinde değil de yabancı firmalarda arıyorsun yazık kafana.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Olaya öyle bakarsan o zaman. Millet 4-5 yıllık Gamepass aldı 2 bin liradan. Şu an sonynin 1 senede istediği ücret. Olaya sadece abonelikten bakmıyorum ben. Bireysel oyun fiyatlandırmasına bakıyorum. Son zamana kadar aboneliği iyiydi. O da 1 sene surdu zaten.