Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
Vay canına koskoca xbox yalan söylüyor:kekw:
@muhsinpp Microsoft Ceo'su Satya Nadella'da kim benim kaynağım daha iyi bir kaynak diyerek rezalet Zortbox sunumundaki oyunlarda PS5 yazısı olmadığını açıkladı bu yüzden oyunlar gelmeyecekmiş tebrikler @muhsinpp sen olmasaydın biz de Xbox 3. parti yayıncı oluyor zannediyorduk bizi aydınlattığın için sağ ol @muhsinpp.

Günün komedisi Microsoft Ceo'su Satya Nadella'nın büyük oyununu bozan bu arkadaş.
@mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @-°°-Aquaman-°°- @The Semih @asko56 @Skynel @TheworstD32132

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,644
İsim
Emre
Discord
necromancerr
@muhsinpp Microsoft Ceo'su Satya Nadella'da kim benim kaynağım daha iyi bir kaynak kaynak diyerek rezalet Zortbox sunumundaki oyunlarda PS5 yazısı olmadığını açıkladı bu yüzden oyunlar gelmeyecekmiş tebrikler @muhsinpp sen olmasaydın biz de Xbox 3. parti yayıncı oluyor zannediyorduk bizi aydınlattığın için sağ ol muhsinpp.

Günün komedisi Microsoft Ceo'su Satya Nadella'nın büyük oyununu bozan bu arkadaş.
@mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @-°°-Aquaman-°°- @The Semih @asko56 @Skynel @TheworstD32132
covid zamanı birinin bill gatesin sıvı çip yerleştiriyor demesiyle aynı mantık gibi :kekw:

muhsinpp

80+
@muhsinpp Microsoft Ceo'su Satya Nadella'da kim benim kaynağım daha iyi bir kaynak diyerek rezalet Zortbox sunumundaki oyunlarda PS5 yazısı olmadığını açıkladı bu yüzden oyunlar gelmeyecekmiş tebrikler @muhsinpp sen olmasaydın biz de Xbox 3. parti yayıncı oluyor zannediyorduk bizi aydınlattığın için sağ ol @muhsinpp.

Tamam kardesim arkana 5 6 kisi almisin sokaktaki başı boş hayvanlar gibi saldırıyorsunuz aynen açıklamış kanka bende messi seninle akşama kadar bitmez bu tartışma kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,644
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Tamam kardesim arkana 5 6 kisi almisin sokaktaki başı boş hayvanlar gibi saldırıyorsunuz aynen açıklamış kanka bende messi seninle akşama kadar bitmez bu tartışma kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et.
Arkana almak ? kankacım As dusk falls geldi ps storeye buyur oyun xbox game studios tarafından yayınlanmış
1705663550963.png

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
covid zamanı birinin bill gatesin sıvı çip yerleştiriyor demesiyle aynı mantık gibi :kekw:
Şimdi biz burada gülüyoruz da, bunlar konsol alacak insanları yanlış yönlendiren tipler. Örneğin özel oyun kavramını bilmiyor alacak kişi, bunlar da "Ya zaten PS oyunları PC'ye geliyor" diyerek hatalı bilgi veriyorlar. Xbox'ta Spider-Man 2 oynayacağını düşünüp cihaz alıyor adam ama olay farklı bir yere geliyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,644
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Şimdi biz burada gülüyoruz da, bunlar konsol alacak insanları yanlış yönlendiren tipler. Örneğin özel oyun kavramını bilmiyor alacak kişi, bunlar da "Ya zaten PS oyunları PC'ye geliyor" diyerek hatalı bilgi veriyorlar. Xbox'ta Spider-Man 2 oynayacağını düşünüp cihaz alıyor adam ama olay farklı bir yere geliyor.
hayır birde bize yardakçı dalkavuk a benzer ithamlarda bulunuyor ya o beni güldürüyor asıl iyi yanı varsa över kötü yanı varsa gömerim ben kullanıcıyım arkadaş

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hayır birde bize yardakçı dalkavuk a benzer ithamlarda bulunuyor ya o beni güldürüyor asıl iyi yanı varsa över kötü yanı varsa gömerim ben kullanıcıyım arkadaş
Sırf bunları demek için açılmış yan hesaplar olduğunu düşünürsek aslında kimlerin hangi ithamları hakkettiği belli.

99723

80+ Silver
Dünkü kimsenin umrunda olmayan rezil Zortbox sunumundan hızlıca özetler geçeceğim.

Senua's Saga: Hellblade II adamlar 7 yılda 6-7 saatlik yürüme simülasyon yapmışlar şaka gibi ve Xbotlar oyun satın alamadığı için oyunun kutulu fiziksel satışı bile yok sadece dijital satışı olacak fiyatı da 50 dolar bu da oyunun tam bir oyun olmadığı anlamına geliyor tam oyun fiyatları 70 dolar.

Böyle bir karşılaştırma yaparken Uncharted 4 gibi bir şahesere hakaret ediyormuşum gibi geldi dünkü rezil Zortbox sunumunda duyurulan Indiana Jones oyunu ile X'de baya dalga geçiyorlar adamlar 2024 belki daha sonra çıkacak Indiana Jones and the Great Circle oyununu hem TPS değil FPS yapmışlar hem de grafikleri PS3 dönemini aratacak seviyede rezil gözüküyor oynanış desen zaten aşırı sığ ve yavan duruyor ben böyle vizyonsuz böyle geri kafalı bir firma görmedim yazık yine Game Pass kalitesine yakışır bir oyun yapmışlar.

Uncharted 4: A Thief's End 2016 PS4 VS Indiana Jones and the Great Circle 2024+ Xbox Series X|S PC PS5
download.jpg
indiana-jones-and-the-great-circle-fragmani2.jpg

Uncharted 3: Drake's Deception 2011 PS3
045b6705e96ed865bb84dbf479f6d6d1.jpg

Diğer duyurdukları 3 oyun zaten kimsenin ilgisini bile çekmediği için konuşmaya bile değmez.

Bu arada Xbot palyaçoları Zortbox sunumunda gösterilen oyunlarda PS5 yazmadı platformlara bakın dediklerinde onlara bu resimleri göstererek yardımcı olun.
GELlDvkWoAASOaI
GELlDveWsAAH7x5

GELlDvfXcAEtI-F

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer ilk oyun gibi olacaksa Hellblade'e 50 dolar da çok. Oyundan bulmacaları çözmek için harcadığımız zamanları çıkarırsak en fazla 2.5 saat sürüyor. Bulmacaları YouTube'a bakmadan çözmek benim için imkansıza yakındı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom