- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,405
Öyle mi olmuş kaynak nere anlatsana bize Microsoft Ceo'su Satya Nadella'dan da daha iyi bir kaynağın var herhalde.3.parti olmuyor dün canlı yayında 1 oyun dışında hepsi xboxa özel
Öyle mi olmuş kaynak nere anlatsana bize Microsoft Ceo'su Satya Nadella'dan da daha iyi bir kaynağın var herhalde.3.parti olmuyor dün canlı yayında 1 oyun dışında hepsi xboxa özel
Hahahaha olm dalgamı geçiyorsun benle sen git bak Xbox canlı yayına sonda gösterdiler ps falan yok çocuk gibi gülme emojisi atıyorsun bideÖyle mi olmuş kaynak nere anlatsana bize.
Microsoft Ceo'su Satya Nadella'dan da daha iyi bir kaynakmış .Hahahaha olm dalgamı geçiyorsun benle sen git bak Xbox canlı yayına sonda gösterdiler ps falan yok çocuk gibi gülme emojisi atıyorsun bide
Vay canına koskoca xbox yalan söylüyorMicrosoft Ceo'su Satya Nadella'dan da daha iyi bir kaynakmış .
@muhsinpp Microsoft Ceo'su Satya Nadella'da kim benim kaynağım daha iyi bir kaynak diyerek rezalet Zortbox sunumundaki oyunlarda PS5 yazısı olmadığını açıkladı bu yüzden oyunlar gelmeyecekmiş tebrikler @muhsinpp sen olmasaydın biz de Xbox 3. parti yayıncı oluyor zannediyorduk bizi aydınlattığın için sağ ol @muhsinpp.Vay canına koskoca xbox yalan söylüyor
covid zamanı birinin bill gatesin sıvı çip yerleştiriyor demesiyle aynı mantık gibi@muhsinpp Microsoft Ceo'su Satya Nadella'da kim benim kaynağım daha iyi bir kaynak kaynak diyerek rezalet Zortbox sunumundaki oyunlarda PS5 yazısı olmadığını açıkladı bu yüzden oyunlar gelmeyecekmiş tebrikler @muhsinpp sen olmasaydın biz de Xbox 3. parti yayıncı oluyor zannediyorduk bizi aydınlattığın için sağ ol muhsinpp.
Günün komedisi Microsoft Ceo'su Satya Nadella'nın büyük oyununu bozan bu arkadaş.
@mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @-°°-Aquaman-°°- @The Semih @asko56 @Skynel @TheworstD32132
Tamam kardesim arkana 5 6 kisi almisin sokaktaki başı boş hayvanlar gibi saldırıyorsunuz aynen açıklamış kanka bende messi seninle akşama kadar bitmez bu tartışma kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et.@muhsinpp Microsoft Ceo'su Satya Nadella'da kim benim kaynağım daha iyi bir kaynak diyerek rezalet Zortbox sunumundaki oyunlarda PS5 yazısı olmadığını açıkladı bu yüzden oyunlar gelmeyecekmiş tebrikler @muhsinpp sen olmasaydın biz de Xbox 3. parti yayıncı oluyor zannediyorduk bizi aydınlattığın için sağ ol @muhsinpp.
Günün komedisi Microsoft Ceo'su Satya Nadella'nın büyük oyununu bozan bu arkadaş.
@mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @-°°-Aquaman-°°- @The Semih @asko56 @Skynel @TheworstD32132
Arkana almak ? kankacım As dusk falls geldi ps storeye buyur oyun xbox game studios tarafından yayınlanmışTamam kardesim arkana 5 6 kisi almisin sokaktaki başı boş hayvanlar gibi saldırıyorsunuz aynen açıklamış kanka bende messi seninle akşama kadar bitmez bu tartışma kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et.
Şimdi biz burada gülüyoruz da, bunlar konsol alacak insanları yanlış yönlendiren tipler. Örneğin özel oyun kavramını bilmiyor alacak kişi, bunlar da "Ya zaten PS oyunları PC'ye geliyor" diyerek hatalı bilgi veriyorlar. Xbox'ta Spider-Man 2 oynayacağını düşünüp cihaz alıyor adam ama olay farklı bir yere geliyor.covid zamanı birinin bill gatesin sıvı çip yerleştiriyor demesiyle aynı mantık gibi
hayır birde bize yardakçı dalkavuk a benzer ithamlarda bulunuyor ya o beni güldürüyor asıl iyi yanı varsa över kötü yanı varsa gömerim ben kullanıcıyım arkadaşŞimdi biz burada gülüyoruz da, bunlar konsol alacak insanları yanlış yönlendiren tipler. Örneğin özel oyun kavramını bilmiyor alacak kişi, bunlar da "Ya zaten PS oyunları PC'ye geliyor" diyerek hatalı bilgi veriyorlar. Xbox'ta Spider-Man 2 oynayacağını düşünüp cihaz alıyor adam ama olay farklı bir yere geliyor.
Sırf bunları demek için açılmış yan hesaplar olduğunu düşünürsek aslında kimlerin hangi ithamları hakkettiği belli.hayır birde bize yardakçı dalkavuk a benzer ithamlarda bulunuyor ya o beni güldürüyor asıl iyi yanı varsa över kötü yanı varsa gömerim ben kullanıcıyım arkadaş