Neler Yeni

Konsolda Mantık Aramak...

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
Xbox Series S neden Playstation 4 ' ten daha mantıklı ? Lütfen PS4 isteyen birini XSS almaya ikna edecek çok detaylı ve mantıklı bir cevap yazın lütfen. Şimdiden yazan herkese teşekkürler :)

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
İkisi karşılaştırılacak konsollar değil aslında. Biri eski nesil, biri yeni nesil bir cihaz.
Bana kalsa XSS tercih ederdim. Daha uzun ömürlü olacağı kesin.
Fakat "Ben PS Exc. oyunlarını oynamak istiyorum" dersen de o zaman önerim PS4 değil PS4 Pro olurdu.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Xbox Series S neden Playstation 4 ' ten daha mantıklı ? Lütfen PS4 isteyen birini XSS almaya ikna edecek çok detaylı ve mantıklı bir cevap yazın lütfen. Şimdiden yazan herkese teşekkürler :)
Daha güncel bir konsol 6 7 sene oyun ve güncelleme gelicek ve uygun fiyata oyun erişimi.

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
xbox series s daha güçlü ve güncel 120'e kadar fps veriyo

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
XSS almak daha mantıklı. Çünkü oyunlara erişimin çok ucuz ve çok kolay. PS5'de tek bir oyuna 600 vermektense XSS'de Gamepass'e 30 TL veriyorsun yüzlerce oyun senin. Ayrıyetten PS4 demişsin pardon görmedim ama sonuçta eski konsol. Güncel kalmak her zaman daha iyi.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Birisi çok eski 30fps, diğeri yeni nesil + 60fps + klavye maus desteği + game pass. Ps alanın zekasından şüphe ederim.

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cidden çok etkili detaylı ve çok mantıklı çok uzun bir cevap yazarsanız tabii "somut" olacak şekilde çok ama çok mutlu olurum. :D

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Birisi çok eski 30fps, diğeri yeni nesil + 60fps + klavye maus desteği + game pass. Ps alanın zekasından şüphe ederim.
Klavye mouse desteği çok başlarda şuan . Ps4 te de var. İlla Ex. oyunlar oynanacaksa ps4 pro alsın çünkü ps4 aşırı güçsüz artık rdr falan demeyin o oyun iyi optimize edilmiş çoğu oyunda baştan sona 30 FPS bile yok pro da FPS sabit

Sen, XSS aldığın zaman bence en az 3 yıl 60 fps yüksek ayarlarda oyun oynayacaksın, daha uygun fiyata yüzlerce, hepsini sevemezsin onlarca oyunun olacak, ps4 ten günümüze bakacak olursak daha fazla oyun çıkacak ve ssd sayesinde daha hızlı yükleme ve giriş süreleriyle karşılaşacaksın. (Exclusive seviyosan ps4 olur diyorlar)

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Series S ve PS4'ün kendilerine göre artıları var fakat neden Series S'i tercih ettiğimi anlatayım.

1-) Her şeyden önce yeni nesil bir konsol.
2-) Daha uzun ömürlü
3-) PS4'e göre daha güçlü.
4-) PS4 30-60FPS çalıştırırken Series S 120FPS'e kadar çıkıyor.
5-) Gamepass gibi aşırı iyi bir abonelik sistemi

Bunlar çok büyük bir üstünlük sağlıyor zaten. Series S yerine PS4 tercih ediyorsanız bana göre tek mantıklı sebebi Exc oyunlardır.

Ayrıca PS4 yerine Series S önermemin en büyük nedenlerinden birisi ise fiyat. Yıl olmuş 2021, PS4'e 3600 gibi bir fiyat verilmez. PS4 Pro olsa bir nebze kabul edilebilir belki ama yine de pahalı.

PS4 alacaksan 2. el al, sıfır fiyatını haketmiyor ki ben yine de biraz daha koyup PS4 Pro almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,743
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32