niye emir kipi kullanıyosunevet alıcaksın
niye emir kipi kullanıyosunevet alıcaksın
Al bi zahmet sırtında taş taşı diyen yok alt tarafı ne yazdığına dikkat edeceksin.Ya kanka biz burda bişey sorucaz bi daha onu mu dikkate alalım.
Ederiz de siz niye bu kadar sert çıkıyorsun bir de yazdıklarımda ben pek sorun göremiyorum.Al bi zahmet sırtında taş taşı diyen yok alt tarafı ne yazdığına dikkat edeceksin.
Gayet rahatsız olmuş ve karşı tepkiye sahip bir üslup ile yazmışsın, tam olarak senin yazdığın üslup ile cevap verdim. Yazdıklarım da pek sorun göremiyorum.Ederiz de siz niye bu kadar sert çıkıyorsun bir de yazdıklarımda ben pek sorun göremiyorum.
bruh yazdığım şekilde ve türe bak bi istersenGayet rahatsız olmuş ve karşı tepkiye sahip bir üslup ile yazmışsın, tam olarak senin yazdığın üslup ile cevap verdim. Yazdıklarım da pek sorun göremiyorum.
Technopat taki gibi olabilir mesala o nokta virgül vb şeyleri de düzeltiyoBu arada evet otomatik düzelten eklenti listemde var zaten.
O tarz bir şey olmayacak.Technopat taki gibi olabilir mesala o nokta virgül vb şeyleri de düzeltiyo
Katılıyorum. Günde 15-20 kere başlık raporlamaktan bıktım. Ve neredeyse hepsini 80+ üyeler yapıyor saçma sapan başlık koyuyorlar. Ki konu açarken kocaman başlık yazarken nelere dikkat etmeliyiz diye uyarı olmasına rağmen.Bazı başlıklar var her kelimesi büyü, her kelimesi küçük, caps full açık bazıları kapalı, bazıları ise yazım hatalarıyla dolu ve ana sayfaya çok kötü gözüküyor. Bence zorunlu olmalı ki 1 cümlelik şeyi doğru yazmakta bir zahmet göremiyorum ben.