Neler Yeni

Yardım Konu dışı arabada sıkıntı var anlıyan varmı ?

Tugayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tugay Günay
Merhabalar. 96 şahin s kullanıyorum ara ara devir 500e düşüp motor gürültülü çalışıp gaz yemiyor 3bin devire yakın açılıyor ve düzeliyordu yol yapınca dün gene aynısını yaptı ve geçer diye tekrar yol yaptım 20 km gaz tıkanıksa diye fakat düzelmedi bunun sorunu nedir ? direk ustalara bilgisiz gidersem biliyorum motor diyip geçirecekler ben buji ve ya karbiratör'den şüpeleniyorum youtub'dan baktım aynı sorun yaşayıp çözen olmuş ama çözümünü söylememiş linkini bırakıcam izlerseniz nasıl çalıştığını anlamış olursunuz yardımcı olursanız teşekkürler.
Link:
'' aynısını yapıyor boşta iken bundan biraz daha az ama aynı ses''

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Egzoz manifoltunuz çatlak olabilir. Emme manifoltu değil gibi duruyor ancak egzozda bir şey çıkmazsa oraya da bakmanızı tavsiye ederim.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Devir düşüklüğü ve gaz yememe sorununu yaparmı bu dedikleriniz ?
Egzoz manifoltunda olan bir çatlak aracın yüksek devirlere çıkmasını engelleyen bir durumdur ve yüksek devirlerde çalışmaya zorlarsanız arıza artabilir ve diğer parçalara da zarar verebilirsiniz.

Çoğunlukla emme manifoltundan bir sorun olduğunda rölanti devri yükselir çünkü araç gerekenden daha fazla hava alır. Egzozda bir şey çıkmazsa emme manifoltuna baktırın dememin sebebi emme manifoltunun kirlenmesi, tıkanması gibi durumlarda da yeterince hava alamaması sebebiyle rölanti devrini düşürebilir.

Tugayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tugay Günay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Egzoz manifoltunda olan bir çatlak aracın yüksek devirlere çıkmasını engelleyen bir durumdur ve yüksek devirlerde çalışmaya zorlarsanız arıza artabilir ve diğer parçalara da zarar verebilirsiniz.

Çoğunlukla emme manifoltundan bir sorun olduğunda rölanti devri yükselir çünkü araç gerekenden daha fazla hava alır. Egzozda bir şey çıkmazsa emme manifoltuna baktırın dememin sebebi emme manifoltunun kirlenmesi, tıkanması gibi durumlarda da yeterince hava alamaması sebebiyle rölanti devrini düşürebilir.
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,176
Üyeler
159,586
Son üye
Kadir bingöl
Top Bottom