Neler Yeni

Konu Dışı İçin Neden Ayrı Bir Bölüm Var?

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Ethem Karahan
Arkadaşlar bu işler böyle yürümüyor. Maalesef herkesi memnun etmek asla mümkün değil. O birleşik olduğu zamanlarda ise gelip "teknik destek kısmını göremiyoruz" yazıyordunuz.
Böyle daha verimli bir forum olmuş. Girdiğimde diğer konuları görür görmez çıkıyordum forumdan. Şimdi vaktimi ayırıp konularla ilgilenebiliyorum.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Konu Dışı'nı ayırmasalar "Ana sayfa boş konularla dolu! :eek:" derler, ayırsak "Konu Dışı'ndakilere yardım edemiyoruz..." derler.
Ben bir şey demiyorum arkadaş, zaten yönetimin de pek olumlu bakacağını sanmıyorum.
Ayrıca Konu Dışı'nda ne yardımı ya? 🤣
Doğru söylüyorsun örnek veriyorum adamın biri anakartını bozmuş yardım istiyor veya bir şey olmuş pc ye oradan tak mastürbasyon ile ilgili konu 1k hit anakartı bozulan adamın konusuna 3 kişi bakıyor

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Konu dışı ayrı olunca yardıma-görüşe ihtiyacı olanlar sıkıntı çekiyor.
Ayrı olmayınca ise siz sıkıntı çekiyorsunuz.
Uzun uzun bir yazı yazmıştım, sonra vazgeçtim sildim.

Ayırmazsak o boş denilen konulara daha fazla mesaj geliyor, bu sefer boş mesaj oranı, kavga/uyarı oranı da artıyor, dışarıdan gören biri de der ki "Bu forumun kitlesi de şöyle böyle", böyle olmasını kim ister?
"Konu Dışı Müdavimi" denilen kavram vardır forumlarda, kendilerini öyle gören kişiler oraya göz gezdirebilir, şahsen ben değilim ve Konu Dışı'na hiç bakmıyorum.
Görüş isteyenlerin hakkı bu kadar önemli mi cidden? Savunuş şeklini biraz abartı buldum, sanki bizim hakkımız yokmuş da sadece konu dışında görüş isteyenlerin hakkı varmış gibi.

Konu Dışı kategorisine girdim, bi' göz gezdirdim, ciddi anlamda öneri istenilen bir konuya rastlamadım. Daha çok forumda kategorisi olmadığı için Konu Dışı'na açılan sorular vs. var.

Forum üyesi forumu nasıl kullanacağını bilmeli, Konu Dışı'ndan mahrum kalması üyesini ilgilendirmeli. Bu dediğim sadece Konu Dışı için geçerli değil, 2020 yılına gelmişiz, forum da WhatsApp, Instagram gibi bir platform sayılabilir. Üyenin kendisi nasıl kullanacağını bilmeli.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Garip oldu bir yandan da güzel oldu. Konu dışına gitmek, girmek isteyen giriyor.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kategori sayısı bu kadar azken bu zamanda ayrılması pek mantıklı olmadı ama ayrı bir yerde olması çok mantıklı oldu

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,766
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Geçenlerde güncelleme yapıldı.
Konu dışı ayrı bir bölüme taşındı.
Ve ordakilere pek yardımcı olamıyoruz cevap gelmiyor.
Unutuyoruz orayı genellikle.
Ordakiilerinde yardıma ihtiyacı oluyor.
Bence eski haline geri dönsün hep birlikte olsun.
Ki arkadaşlara daha çok yardımımız dokunsun.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @crazyreign
Bence daha iyi oldu
En azından 31 devamını getirmeyeceğim o tarz gereksiz konular eskisi gibi açılmıyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Uzun uzun bir yazı yazmıştım, sonra vazgeçtim sildim.

Ayırmazsak o boş denilen konulara daha fazla mesaj geliyor, bu sefer boş mesaj oranı, kavga/uyarı oranı da artıyor, dışarıdan gören biri de der ki "Bu forumun kitlesi de şöyle böyle", böyle olmasını kim ister?
"Konu Dışı Müdavimi" denilen kavram vardır forumlarda, kendilerini öyle gören kişiler oraya göz gezdirebilir, şahsen ben değilim ve Konu Dışı'na hiç bakmıyorum.
Görüş isteyenlerin hakkı bu kadar önemli mi cidden? Savunuş şeklini biraz abartı buldum, sanki bizim hakkımız yokmuş da sadece konu dışında görüş isteyenlerin hakkı varmış gibi.

Konu Dışı kategorisine girdim, bi' göz gezdirdim, ciddi anlamda öneri istenilen bir konuya rastlamadım. Daha çok forumda kategorisi olmadığı için Konu Dışı'na açılan sorular vs. var.

Forum üyesi forumu nasıl kullanacağını bilmeli, Konu Dışı'ndan mahrum kalması üyesini ilgilendirmeli. Bu dediğim sadece Konu Dışı için geçerli değil, 2020 yılına gelmişiz, forum da WhatsApp, Instagram gibi bir platform sayılabilir. Üyenin kendisi nasıl kullanacağını bilmeli.
Bence daha iyi oldu
En azından 31 devamını getirmeyeceğim o tarz gereksiz konular eskisi gibi açılmıyor
Peki o gereksiz konuları açan kişiler uyarılsa?
Daha iyi bir çözüm olmazmıydı?
Evet benim için herkesin isteği önemli.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Peki o gereksiz konuları açan kişiler uyarılsa?
Daha iyi bir çözüm olmazmıydı?
Evet benim için herkesin isteği önemli.
O çok zor, zaman istiyor, bir de kaos yaratmaya birebir, o yüzden zor.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

T.P.G.

80+ Titanium
''Bacağımda kıl çıktı'', ''31 çekmenin faydası var mıdır?'', ''BTS Dinledim günah mıdır?''

Gibi konular için gidebilirsin oraya. Sağ tıklayıp yan sekmede açman zor değil. Böylece ana sayfa kirlenmiyor.

Top Bottom