Çok ayıbVay it
Çok ayıbVay it
Konu Dışı'nın ayrılması en çok benim işime yaradı, hep Gündem hep Gündem, ana sayfamda görsem "Ben bunu niye görüyorum ya?" derim açtığın konuları.Alla alla ben belki dış minnakların bize ne yaptığı hakkında yardım istiyorum
Konu dışı ayrı olunca yardıma-görüşe ihtiyacı olanlar sıkıntı çekiyor.Evet, olamaz demedim, her Konu Dışı'nda açılan konu saçma değil.
Ancak diğer türlü çok daha sıkıntı oluyor, bu en mantıklısı, yapacak bir şey yok, böyle olmak zorunda.
Millete alttan alttan giydirmeyi seviyorum. Hayatımda aldığım en iyi uyarılar oluyor xd. Millet bilgilensin laaKonu Dışı'nın ayrılması en çok benim işime yaradı, hep Gündem hep Gündem, ana sayfamda görsem "Ben bunu niye görüyorum ya?" derim açtığın konuları.
Evet bende.Konu Dışı'nın ayrılması en çok benim işime yaradı, hep Gündem hep Gündem, ana sayfamda görsem "Ben bunu niye görüyorum ya?" derim açtığın konuları.
olabilirVe ordaki yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım edemiyoruz.
Muhteşem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu dışında her hangi bir konuda yardıma-görüşe ihtiyacı olan insanlar olamazmı?
Böyle olması daha iyi bence. Konu dışında olan konular yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan kişilerin konuları geride kalıyor. Bu sefer o konular arka planda kalıyor. Güncellenmiş haliyle bu durum ortadan kalkmış oldu yani.Geçenlerde güncelleme yapıldı.
Konu dışı ayrı bir bölüme taşındı.
Ve ordakilere pek yardımcı olamıyoruz cevap gelmiyor.
Unutuyoruz orayı genellikle.
Ordakiilerinde yardıma ihtiyacı oluyor.
Bence eski haline geri dönsün hep birlikte olsun.
Ki arkadaşlara daha çok yardımımız dokunsun.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @crazyreign
Birileri boş konu açıp yardıma-görüşe ihtiyacı olan insanların hakkını yediği için konu dışı başka bölüme taşındı.olabilir
Böyle olması daha iyi bence. Konu dışında olan konular yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı kişilerin konuları geride kalıyor. Bu sefer o konular arka planda kalıyor. Güncellenmiş haliyle bu durum ortadan kalkmış oldu yani.
Bu arada konu dışında gerçekten çok gereksiz konular bile var. Bunları herkes görmek veya okumak istemez. Mantıklı konular da var elbette ama sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
O daha etkili bir çözüm olurdu tabii ki. Gerçekten çok saçma konular oluyor. Raporluyorum bazısını kaldırılıyor ama bazı saçma konular çok fazla görüntülenmeye kadar gidiyor ve kaldırılmıyor.Birileri boş konu açıp yardıma-görüşe ihtiyacı olan insanların hakkını yediği için konu dışı başka bölüme taşındı.
Onun yerine bu boş konu açanlar uyarılsa.
Bütün problem ortadan kalkardı.
Konu dışı başka biryer taşınacağı yere o insanlar uyarı alsa çok daha mantıklı bir çözüm.O daha etkili bir çözüm olurdu tabii ki. Gerçekten çok saçma konular oluyor. Raporluyorum bazısını kaldırılıyor ama bazı saçma konular çok fazla görüntülenmeye kadar gidiyor ve kaldırılmıyor.
"Atatürk vs Rey Mysterio" başlığında açılan konuyu hiç unutmuyorum mesela. Altına da bunu ciddiye alıp Atatürk tek atar vs. tarzı cevaplar vardı.
Ben kendim için demiyorum.Arkadaşlar bu işler böyle yürümüyor. Maalesef herkesi memnun etmek asla mümkün değil. O birleşik olduğu zamanlarda ise gelip "teknik destek kısmını göremiyoruz" yazıyordunuz.
Konu dışında yardıma-görüşe ihtiyacı olan insanlar olamazmı?Konu Dışı en aktif olduğum yer. Ana sayfada görülmemesi iyi bence. Çok isteyen oraya gidip bakar, Konu Dışı çünkü.