Neler Yeni

''Konu Dışı'' Kategorisinin Denetlenmesi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ne ikisi sana mod olabilecek 10 kişi sayarım en az.
@crazyreign olabilir. @keremcnsz24 18+ ise olabilir mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

18 yaş kuralı var. 1.5 seneyle kaybediyom. Zaten 18 olsamda mod olmam
crazyreign oyunu bitirdi zaten adam titan burdan sonra anca mod yönetici filan

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Haftada bir böyle konu görüyorum bence böyle konularda açılmamalı :D @Mehmet Yılmaz neyi ne zaman yapacağını zaten biliyor bırakın adamlar işini yapsın. Kısacası balığa yüzmeyi öğretmeye çalışmayın arkadaşlar.

T.P.G.

80+ Titanium
Haftada bir böyle konu görüyorum bence böyle konularda açılmamalı :D @Mehmet Yılmaz neyi ne zaman yapacağını zaten biliyor bırakın adamlar işini yapsın. Kısacası balığa yüzmeyi öğretmeye çalışmayın arkadaşlar.
Böyle bir konu haftada 1 değil üye olduğumdan beri görmedim. Ortada sorun olmasa konu açmayız.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Böyle bir konu haftada 1 değil üye olduğumdan beri görmedim. Ortada sorun olmasa konu açmayız.

Bahsettiğim şeyde bu zaten, forumdaki sorunları görebilen kişiler yalnızca sizler değilsiniz :D (Yorum yazmadan önce attığım özel mesaja baksaydın keşke...)

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu tür konular foruma zarar veriyor, amacımız ''balığa yüzmeyi öğretmeye çalışmak'' değil bu sorunu çözmek. Her gün bir sürü böyle konu açılıyor, bunun önüne geçilmesi lazım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,866
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu kadar rahatsızsanız daha farklı bir şeyler denenebilir. Durun bakalım :)

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Bu tür konular foruma zarar veriyor, amacımız ''balığa yüzmeyi öğretmeye çalışmak'' değil bu sorunu çözmek. Her gün bir sürü böyle konu açılıyor, bunun önüne geçilmesi lazım.

Konu dışı bölümünde açılan konular olmasa forumun bu kadar aktif olması mümkün değil. Çünkü şuan forumda bulunan büyük bir kitle yardım etmekten çok buraya sohbet - muhabbet amaçlı giriyor. Konu dışının aşırı şekilde denetlenmesi durumunda bu kişiler aldıkları cezalar yada uyarılar neticesinde foruma küsecek ve forum üye kaybedecek. + Forum ilk açıldığı zamanlarda Sosyal gibi katı kuralların yanısıra samimi bir ortam olacağı söylenmişti. Bundan dolayı şu anda bazı şeylere göz yumulduğunu düşünüyorum.

T.P.G.

80+ Titanium
Bu kadar rahatsızsanız daha farklı bir şeyler denenebilir. Durun bakalım :)
heh şöyle, akıl var mantık var çözelimde nasıl olursa olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumun yönetici ekibi var. Bu size kalmadı onlar da biliyor denetlemeyi. Nerden biliyorsunuz denetlemediklerini?
Konu açarken yönetici tarafından onaylanması gerek demediğine göre? Önce bir anlayın sonra mesaj yazın.

T.P.G.

80+ Titanium
Konu dışı bölümünde açılan konular olmasa forumun bu kadar aktif olması mümkün değil. Çünkü şuan forumda bulunan büyük bir kitle yardım etmekten çok buraya sohbet - muhabbet amaçlı giriyor. Konu dışının aşırı şekilde denetlenmesi durumunda bu kişiler aldıkları cezalar yada uyarılar neticesinde foruma küsecek ve forum üye kaybedecek. + Forum ilk açıldığı zamanlarda Sosyal gibi katı kuralların yanısıra samimi bir ortam olacağı söylenmişti. Bundan dolayı şu anda bazı şeylere göz yumulduğunu düşünüyorum.
ben konu dışı kapansın demiyorum. misal, ''Kavga etmeye adam arıyorum'', ''kılım çıktı'', küfürlü başlık atıp Abdullah Hacıgül pp si ile sağa sola feminist faşist komünist demek..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,411
Üyeler
161,043
Son üye
shnmusa
Top Bottom