Neler Yeni

Konu İçerisindeki ''Bak ben de merak ettim'' Gibi Mesajların Silinmesi

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bildiğiniz gibi birisi bir soru sorduğunda konuya ''ben de merak ettim'', öneri istediğinde ''ben de arıyorum'' gibi mesajlar yazılıyor. Bir de geçen gördüm adam Powercolor marka ekran kartıyla sorun yaşamış birisi gelip Powercolor Red Devil RX 570'in linkini atıp ''hastasıyım şu kartın'' demiş. Bu tür mesajların da bence silinmesi veya bunu yazanların uyarı alması gerekiyor. Konu içinde mesaj kirliliği yaratıyor.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Bildiğiniz gibi birisi bir soru sorduğunda konuya ''ben de merak ettim'', öneri istediğinde ''ben de arıyorum'' gibi mesajlar yazılıyor. Bir de geçen gördüm adam Powercolor marka ekran kartıyla sorun yaşamış birisi gelip Powercolor Red Devil RX 570'in linkini atıp ''hastasıyım şu kartın'' demiş. Bu tür mesajların da bence silinmesi veya bunu yazanların uyarı alması gerekiyor. Konu içinde mesaj kirliliği yaratıyor.
Bende merak ettim veya rez aldım demek bence konu kirliliği değil fakat anlattığınız olay evet bir kirlilik.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Çok mantıklı.
Bir ara bende #rez yazıyordum

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Veya konuyu takipteyim demek yerine yukardaki takip butonunu kullansalar keşke. Weee @crazyreign abim like atmış.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hem konuyu yükseltmiş oluyor hem de aynı sorundan müzdarip olduğunu veya aynı konuyu araştırdığını belirtiyor. Bence bir sorun yok

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem konuyu yükseltmiş oluyor hem de aynı sorundan müzdarip olduğunu veya aynı konuyu araştırdığını belirtiyor. Bence bir sorun yok
Uyarı ağır olur ama konu içinde gereksiz mesajlara neden oluyor. Mesaj kasmak gibi aynı zamanda. Hadi en kötü adam sorun yaşamış acilen çözmesi gerekiyor heyecanla bildirime tıklıyor sonra bir bakıyor ''ben de sorun yaşadım.''. Böyle bir olay da var :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,532
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu kadar sıkmaya gerek var mı?

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu kadar sıkmaya gerek var mı?
Tabi bence de çok önemli bir sorun değil :d. Ama konu içinde mesaj kirliliğine neden oluyor ve o yardım isteyen kişinin bir işine yaramıyor o mesajlar. Eğer kendisi de öneri istiyorsa yeni konu açabilir ya da o konuyu okuyabilir, mesaj atmasına gerek yok.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Uyarı ağır olur ama konu içinde gereksiz mesajlara neden oluyor. Mesaj kasmak gibi aynı zamanda. Hadi en kötü adam sorun yaşamış acilen çözmesi gerekiyor heyecanla bildirime tıklıyor sonra bir bakıyor ''ben de sorun yaşadım.''. Böyle bir olay da var :D
Sorun konularına atılan mesajların %90ı böyle brocum. Hatta mesaj atılması o kişinin faydasına , konu yükseliyor ve bilenlere denk gelme ihtimali artıyor .
Bence kasmayın bu kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,499
Üyeler
166,548
Son üye
tamayb
Top Bottom