anakart olarak site fazla bir secenek sunmuyorFiyatları görmeden yorum yapmak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum, uyumluluk problemi olmaz ama anakart işlemciye göre biraz düşük kalmış
Fiyatları görmeden yorum yapmak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum, uyumluluk problemi olmaz ama anakart işlemciye göre biraz düşük kalmış
toplam tutar 60500Fiyatları görmeden yorum yapmak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum, uyumluluk problemi olmaz ama anakart işlemciye göre biraz düşük kalmış
60k ya başka sistem baktınız mı hocam şuan oyundayımda bakamıyorum, 5 10 sene gitsin diyosanız bi tık daha iyi anakart ram ve ssd alınabilir tabii bütçe el veriyorsanakart
anakart olarak site fazla bir secenek sunmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
toplam tutar 60500
baktığım hazır sistemlerin hepsinde biyerlerden calıyorlar bu sistemde kendim yukseltme yaparak belirledim parcaları60k ya başka sistem baktınız mı hocam şuan oyundayımda bakamıyorum
Bence 60k bütçem var diyip sistem önerisi isteyin hocam daha iyi kasalar vardır illa kibaktığım hazır sistemlerin hepsinde biyerlerden calıyorlar bu sistemde kendim yukseltme yaparak belirledim parcaları