Öyle olmuyor o iş.arkadaşlar kredi kartımdan normal alışveriş yaptım taksitle ürün aldım bozuldu iade ettim parası kredi kartıma yatıcak onu normal banka hesabıma nası atarım normal sekilde
konuştugumda oluyor dedi müşteri hizmetleri normal hesabından yapabilirsiniz dedi bulamadım hocamÖyle olmuyor o iş.
kredi kartını kullanmıyorum hocamparası kredi kartına kaç taksitle aldıysan o şekilde yatacak para senin değil ki nasıl banka kartına atacaksın? her ay limitin güncellenir kaç aya böldüysen o kadar ay sonunda limitin normale döner.
Kredi kartı ile aldım demişsinizkredi kartını kullanmıyorum hocam
aldım kullanmıyorum müşteri hizmetleri atabilirsiniz diyor nasıl atılıcak onu anlamadımI
Kredi kartı ile aldım demişsiniz
Olayı baştan düzgün şekilde anlatır mısın tekrar?aldım kullanmıyorum müşteri hizmetleri atabilirsiniz diyor nasıl atılıcak onu anlamadım
ben bir ürün aldım hocam ama kredi kartımı kullanmıyorum kredi kartı var ama kullanmıyorum ben simdi müsteri hizmetlerini aradıgım zaman para yatınca ister siz atabilirsiniz dedi banka hesabına isterseniz biz a tarız dedi ama ben atsam nasıl atarım onu bilmiyorumOlayı baştan düzgün şekilde anlatır mısın tekrar?
Ürünü ne ile aldın? Kredi kartı ile mi? Ürünü kredi kartı ile aldıysan kredi kartına yatar. Banka kartına aktaramazsın.ben bir ürün aldım hocam ama kredi kartımı kullanmıyorum kredi kartı var ama kullanmıyorum ben simdi müsteri hizmetlerini aradıgım zaman para yatınca ister siz atabilirsiniz dedi banka hesabına isterseniz biz a tarız dedi ama ben atsam nasıl atarım onu bilmiyorum
normalde hepsi atılıyor diye biliyorumnakit avans ile bir miktarını atabilirsiniz diye biliyorum 600 700tl olması lazım
Musteri hizmetlerini iade yapıyor ancak karta kendi yüklediğin para olması lazım. Senin limitin iade olacaksa o para hesaba iade olmaz.aldım kullanmıyorum müşteri hizmetleri atabilirsiniz diyor nasıl atılıcak onu anlamadım