Neler Yeni

Konu kapandı yazmayın artık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Beyler herkese söylenemez mi ? Kadın veya kız var dersen yoğunlukla alakalı %98i sallıyorum erkekse kızlar diye mi hitap edeyim ?
ARKADAŞLAR ya da sadece MERHABALAR ve ya SELAMUN ALEYKÜM derken ölmezsin diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela sevgilisinden ayrılan erkek beyler der ona karışmam ama bir soru soruyor BEYLER yazıyor sinir oluyorum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
ARKADAŞLAR ya da sadece MERHABALAR ve ya SELAMUN ALEYKÜM derken ölmezsin diye düşünüyorum.

Mesela sevgilisinden ayrılan erkek beyler der ona karışmam ama bir soru soruyor BEYLER yazıyor sinir oluyorum.
Yani bak yanlış düşünüyorsun mesela empati yap biraz arkadaşlar,merhabalar veya selamun aleyküm gibi şeylerden o kişide nefret ediyor olabilir
Sevgilisinden ayrılan erkek ile ne alakası var onu anlayamadım ?
Kısacası bu kadar takma sen ona karşılık olarak ne demek istiyorsan de geç foruma girmezsen bir daha göremeyeceğin kişiler zaten.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sen bey değil misin?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Yani bak yanlış düşünüyorsun mesela empati yap biraz arkadaşlar,merhabalar veya selamun aleyküm gibi şeylerden o kişide nefret ediyor olabilir
kızdan ayrıldığından kızlarla konuşmak istemiyor olabilir falan çok neden var

Kısacası bu kadar takma sen ona karşılık olarak ne demek istiyorsan de geç foruma girmezsen bir daha göremeyeceğin kişiler zaten.
Selamun Aleyküm'den nefret edende ne bileyim 🤔

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
kızdan ayrıldığından kızlarla konuşmak istemiyor olabilir falan çok neden var

Selamun Aleyküm'den nefret edende ne bileyim 🤔
Herkes müslüman değil illa sevmeyen veya hoşlanmayan insan vardır.
Mesela bana göre "kızlarla konuşmak istemiyor olabilir" çok saçma yani ergenlik davranışından başka bir şey değil eğer öyle bir şey yaparsa.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Herkes müslüman değil illa sevmeyen veya hoşlanmayan insan vardır.
Mesela bana göre "kızlarla konuşmak istemiyor olabilir" çok saçma yani ergenlik davranışından başka bir şey değil eğer öyle bir şey yaparsa.
Ben örnek verdim çok neden var, herkes müslüman değil ama MERHABA demekten nefret eden (selam vermekten nefret eden) zaten niye yaşıyor ki

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ben örnek verdim çok neden var, herkes müslüman değil ama MERHABA demekten nefret eden (selam vermekten nefret eden) zaten niye yaşıyor ki
Bak ne güzel dedin çünkü sana göre bu kelimeler güzel ve kullanılabilir kelimeler şimdi beyler kelimesini kullanılabilir veya seven bir arkadaşa neden kullanıyorsunuz kullanmayın ... şu kelimeyi kullanın dersen onlarda niye yaşıyorsun ki derler...

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Bak ne güzel dedin çünkü sana göre bu kelimeler güzel ve kullanılabilir kelimeler şimdi beyler kelimesini kullanılabilir veya seven bir arkadaşa neden kullanıyorsunuz kullanmayın ... şu kelimeyi kullanın dersen onlarda niye yaşıyorsun ki derler...
Kardeşim beyler farklı o farklı bir kere sen anlamıyorsun

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kardeşim beyler farklı o farklı bir kere sen anlamıyorsun
hahahjah değil işte tek farkı sana göre normal olması zaten sana karşı çıkanların çoğunun bu kelimeyi normal karşılaması.
Ben sana karşı çıkmıyorum benim kelime takıntım yok sadece neden diye sormuşsun cevabını verdim.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
hahahjah değil işte tek farkı sana göre normal olması zaten sana karşı çıkanların çoğunun bu kelimeyi normal karşılaması.
Ben sana karşı çıkmıyor benim kelime takıntım yok sadece neden diye sormuşsun cevabını verdim.
kızlar "BEY" kemeri lazım fok balığı döveceğiz (!)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,859
Üyeler
166,847
Son üye
06denizhan
Top Bottom