Bayanlar diyecek hali yok tabi ki de beyler diyecekMerhaba arkadaşlar, "BEYLER" diyen kişiler bunu neden diyor olabilirler ? gerçekten bence çok sinirlendirici bir şey, genellikle her forumda en az 10 tane konu var böyle beyler yazan.
(CİDDEN MERAK EDİYORUM NE ANLIYORSUNUZ ?)
Forumun kitlesi %99"u erkek, ve konuya beyler diye başladı diyelim, bu diğer kadın üyelerin cevap veremeyeceği anlamına gelmiyor, bu boş konu niye bu kadar uzadı.Kardeşim bayanlarda beylerde dememesi lazım, kadınlar yok gibi bir şey senin dediğin şey. Genel olarak diyebilir.
Tamam işte, hayvan ayrı bir ırk insan ayrı, mesela sen 2 farklı cinsiyet köpeği genel olarak köpek diyebilirsin ama dişi köpek dersen dişi olanı demiş olursun diğerini yok saymış olursun eğer bunu HER ZAMAN diyorsan.Beyler denince bey olan insanlara hitap etmiş ve seslenmiş oluyorsunuz. Bayanlar derseniz de bayan üyeler hitap etmiş oluyorsunuz. Mesela bir köpeğe hitap ederken insanmış gibi hitap etmeyiz. Hayvanmış gibi hitap ederiz. Çünkü o hayvan. Burada da beylere beyler diye hitap ediliyor, bey olmayanlara seslenmiyor kimse.
Benim dişilere seslenmemen onları yok saymış olmam manasına gelmiyor. İstediğim zaman istediğim cinsiyetteki insanlara seslenebilirim. Ki genelde de konularıma beyler bayanlar diye başlıyorum.Tamam işte, hayvan ayrı bir ırk insan ayrı, mesela sen 2 farklı cinsiyet köpeği genel olarak köpek diyebilirsin ama dişi köpek dersen dişi olanı demiş olursun diğerini yok saymış olursun eğer bunu HER ZAMAN diyorsan.
Ama her zaman beyler olarak başlayanlar var, evet " İstediğim zaman istediğim cinsiyetteki insanlara seslenebilirim" dediğinde haklısın ama bu kişiler tamamen erkek görüyor herkesi.Benim dişilere seslenmemen onları yok saymış olmam manasına gelmiyor. İstediğim zaman istediğim cinsiyetteki insanlara seslenebilirim. Ki genelde de konularıma beyler bayanlar diye başlıyorum.
Bence bu kadar takılmaya gerek yok, çok umursama böyle ufak şeyleri.Ama her zaman beyler olarak başlayanlar var, evet " İstediğim zaman istediğim cinsiyetteki insanlara seslenebilirim" dediğinde haklısın ama bu kişiler tamamen erkek görüyor herkesi.