Ağzını gözünü kapa tanınmaz hale gel bı sokak arasında peltini çıkart belki öldürürsun djskxjjsneredeyse 3 4 gün sonra sevgilim olacak kızla ufak tartışmıştık ardından daha bugün yakın arkadaşım kızın telefonundan evdeyken selfie çekip attı normalde boxorum 6 yıllık çocuk tam bir zargana öldürmekten bile korkuyorum tek yumrukda fakat arkası var ve belalı kişiler 2. taktik ise şu çocuk panel satıyor santaj yapıyor extradan santaj yapanlara kredi kartı sağlıyor ve bunu telegram aracılığıyla yapıyor ve adamlar çocuğa coin üzerinden para atıyor çocuk ise asla ama asla yakalanmasının imkansız olduğunu söylüyor 1 ayda altına motor bile çekti sorum şu ben bu çocuğu nasıl yakalatabilirim
kanka çocuk her yere motorla gidio ve motorunuda kameralı bir yere koyuyor ama aklımda öyle bi fikir var fakat kalıplıyım beni her halde tanırAğzını gözünü kapa tanınmaz hale gel bı sokak arasında peltini çıkart belki öldürürsun djskxjjs
3 4 gün sonra sevgilim olacak ne demekneredeyse 3 4 gün sonra sevgilim olacak kızla ufak tartışmıştık ardından daha bugün yakın arkadaşım kızın telefonundan evdeyken selfie çekip attı normalde boxorum 6 yıllık çocuk tam bir zargana öldürmekten bile korkuyorum tek yumrukda fakat arkası var ve belalı kişiler 2. taktik ise şu çocuk panel satıyor santaj yapıyor extradan santaj yapanlara kredi kartı sağlıyor ve bunu telegram aracılığıyla yapıyor ve adamlar çocuğa coin üzerinden para atıyor çocuk ise asla ama asla yakalanmasının imkansız olduğunu söylüyor 1 ayda altına motor bile çekti sorum şu ben bu çocuğu nasıl yakalatabilirim
imkansız değil de telegram grubunu bulup cimere yazsan yeterli bence başka türlü yakalatman zorasla ama asla yakalanmasının imkansız olduğunu söylüyor