Neler Yeni

Konu kapanıd

neredeyse 3 4 gün sonra sevgilim olacak kızla ufak tartışmıştık ardından daha bugün yakın arkadaşım kızın telefonundan evdeyken selfie çekip attı normalde boxorum 6 yıllık çocuk tam bir zargana öldürmekten bile korkuyorum tek yumrukda fakat arkası var ve belalı kişiler 2. taktik ise şu çocuk panel satıyor santaj yapıyor extradan santaj yapanlara kredi kartı sağlıyor ve bunu telegram aracılığıyla yapıyor ve adamlar çocuğa coin üzerinden para atıyor çocuk ise asla ama asla yakalanmasının imkansız olduğunu söylüyor 1 ayda altına motor bile çekti sorum şu ben bu çocuğu nasıl yakalatabilirim
Ağzını gözünü kapa tanınmaz hale gel bı sokak arasında peltini çıkart belki öldürürsun djskxjjs

Vendır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Taşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağzını gözünü kapa tanınmaz hale gel bı sokak arasında peltini çıkart belki öldürürsun djskxjjs
kanka çocuk her yere motorla gidio ve motorunuda kameralı bir yere koyuyor ama aklımda öyle bi fikir var fakat kalıplıyım beni her halde tanır

Erdem123

80+ Bronze
neredeyse 3 4 gün sonra sevgilim olacak kızla ufak tartışmıştık ardından daha bugün yakın arkadaşım kızın telefonundan evdeyken selfie çekip attı normalde boxorum 6 yıllık çocuk tam bir zargana öldürmekten bile korkuyorum tek yumrukda fakat arkası var ve belalı kişiler 2. taktik ise şu çocuk panel satıyor santaj yapıyor extradan santaj yapanlara kredi kartı sağlıyor ve bunu telegram aracılığıyla yapıyor ve adamlar çocuğa coin üzerinden para atıyor çocuk ise asla ama asla yakalanmasının imkansız olduğunu söylüyor 1 ayda altına motor bile çekti sorum şu ben bu çocuğu nasıl yakalatabilirim
3 4 gün sonra sevgilim olacak ne demek

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ne yaşıyosunuz abi siz ? ben yemin ediyorum artık ilişkileri saçma bulmaya doğru gidiyom bu gidişle bekar ölecem. Kız için kavga mı edilir 😂 arkadaşımı tanıdım diye sevineceğine daha adamı dövecem şöyle yapacam. 2 sinide hayatından sevdir edeceksin. Hadi git dövde ertesi gün haberlere çıkarsın instagram da telegramda görürüz sonra hayatım karardı, hapishenede instaya story atarsın mis gibi.

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
sezer ser
yakın arkadaşın sana dokunmazken sıkıntı yok , senin istemediğin bir şey yapınca nasıl döverim, nasıl öldürürüm falan arayışı. şakamısınız oğlum siz. bu güne kadar gidip ihbar etmemeiş. sevgilisi bile olmayan bir kız için öldürme planı yapıyor. aklınıza tüküreyim sizin.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Mehmet
Ya aga dur hayatını yakma ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kürşat K.T.K

Rulep

80+ Gold

ITKoRosXx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Recep Talha Yarım
İsterse en belalı panel tehtit vs yapmış olsun geçenlerde görüldüğü gibi ev hapsi falan verip salarlar ihbar etsen de çok bişey değişmez ihbar ettiğini öğrenirse senin için daha kötü olur hatta dövme meselesinde de kim olursa olsun zattırı zurt meselelerden kavga etme başını yakma çevresi arkası sağlamsa bu ülkede sende sağlam kalmazsın boşver yarın bir gün bunları yaşatmayacak kavga etmeni istemeyecek birilerini bulursun zaten asıl önemli olan o kendini yakma boşver arkadaşından mutsuzsan veya sevmiyosan ilişiğini kes yeterli

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İkisinden de uzak dur sana yakışanı yap o kızdan da hayır gelmez kız mız boş keyfine bak benim gibi sap gezeceksin mis gibi 😁

Top Bottom