KONU YOK HERKES İŞİNE

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Uygunsuz davranış
LÜTFEN ELEŞTİRMEYİ BIRAKALIM ÇÖZÜMÜ OLAN DAHA ÖNCE YAŞAYAN ARKADAŞLAR YAZSIN GERİLERİ BOŞ YORUM YAPMASIN :::::::::::::::
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok normal dostum... Kullanılan parçalar çok kötü :/

Ssd kötü, HDD kötü, psu kötü, anakart kötü , işlemci kötü...
ANLADIK ABİİİİİİİ :))))

dediğiniz biraz komik sanki içinde gt730 olanlar csgo 150 fps felan oynuyolar ne alakası var dediğinizle AYRICA BOTLARA KARŞIDA BÖYLE OLUYOR
Caps lock'u kapatabilir misin? Medeni insanlar gibi anlaşabiliriz.

LÜTFEN ELEŞTİRMEYİ BIRAKALIM ÇÖZÜMÜ OLAN DAHA ÖNCE YAŞAYAN ARKADAŞLAR YAZSIN GERİLERİ BOŞ YORUM YAPMASIN :::::::::::::::

ANLADIK ABİİİİİİİ :))))
Sen sebebi sordun ben de söyledim neden caps açıp saldırıyorsun?

Ben Bu Bilgisayarı Alalı 7 Ay oldu İlk 4 Aayında çok güzel oyunlarımı oynadım ve son 3 ayda oyunları oynarken 100 cpu ve 100 gpu kullanımı oluyor ve 5 dk sonra gpu kullanımı 60 lara 50 lere düşüyo bunun sorunu nedir 3 aydır bunla uğraşıyorum lütfen yardım

İŞLEMCİ : İ52400
GPU : GT1030

VE FPS DE 40 LARA DÜŞÜYOR
O başlik ne?

Bakın adam akıllı neyden kaynaklandığını araştıran yok monitörü psu soruyorsunuz konu 4 sayfa olmuş 4 yaa kardeşim arkada CPU kullanan bir şey var mı?

Kanka kimse bir yardımda bulunamaz ki. Anakartın eski, ileriye dönük değil. İşlemcin eski, ileriye dönük değil. Ekran kartı da aynı biçim. Eski bir kart. RX 460'ın gerisinde kalıyor. SSD de ne halt olduğu belli değil. PSU desen dediğim gibi aynı biçimde. İçinde kullanılan kapasitörler korumalar (var mı o bile tartışılır.) 12V kanalından verdiği W değeri belli değil. Keşke bu bütçede ikinci el APU bir sistem toplasaydınız. APU'ların içindeki ekran kartları zaten GT 1030'a denk. Ve kullanılan anakartları da ileriye dönük oluyor. Sistemi elden çıkartıp APU toplamaya çalışabilirsiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri