Neler Yeni

Konuda Beli̇rtti̇ği̇m Bütçe Ve Özelli̇kler İçi̇n F/p Oyuncu Laptop Öneri̇si̇

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
Bütçe
30000
Arkadaşlar merhaba,
Belirttiğim bütçe için fiyat performans oyuncu laptopu arıyorum. Uzun zamandır piyasadan uzağım bundan dolayı sizin fikirlerinize danışmak istedim. Fiyatın en fazla 1K-2K üstüne çıkabiliriz. Üniversitede kullanılacak, ek olarak şarj ömrü uzun gitse ve depolama alanı (1TB civarı ve üstü) olursa çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

TİTAN.

80+ Platinum

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer
Arkadaşlar merhaba,
Belirttiğim bütçe için fiyat performans oyuncu laptopu arıyorum. Uzun zamandır piyasadan uzağım bundan dolayı sizin fikirlerinize danışmak istedim. Fiyatın en fazla 1K-2K üstüne çıkabiliriz. Üniversitede kullanılacak, ek olarak şarj ömrü uzun gitse ve depolama alanı (1TB civarı ve üstü) olursa çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
https://ty.gl/w0uaaqwb8i 8gb ram takviyesi ile alacagin en kaliteli laptop ssdyi kendin arttirabilirsin ekran karti 140w mux switch var gercekten kaliteli birsey kullanmak istiyorsan bunu oneririm

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://ty.gl/w0uaaqwb8i 8gb ram takviyesi ile alacagin en kaliteli laptop ssdyi kendin arttirabilirsin ekran karti 140w mux switch var gercekten kaliteli birsey kullanmak istiyorsan bunu oneririm
Üstad valla her şey tek seferde içinde olsa iyi olur bir arkadaşıma bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g870?code=G870.1245-BFB0X-B&id=8565749

Geleli daha 2 gün oldu. GTA5 LOL oynadım. GTA5 her şey en yüksek ortalama 100 fps. LOL de iyi fps veriyor. Uzun süre kullanmadım ama şu anlık bir sorun yok gibi. Bence alınabilir.
Evet bu düşünülebilir. (y)

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer
Üstad valla her şey tek seferde içinde olsa iyi olur bir arkadaşıma bakıyorum
oyle bir laptop bulman zor genelde fiyat uygun olsun diye rami dusuk tutuyorlar ssdyide anca casper yapiyo senin istedigin laptoplari onunda ne kadar kalitesiz oldugu ortada

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyle bir laptop bulman zor genelde fiyat uygun olsun diye rami dusuk tutuyorlar ssdyide anca casper yapiyo senin istedigin laptoplari onunda ne kadar kalitesiz oldugu ortada
Canın sağolsun. Bakalım önümüze bir fırsat çıkar inşallah

@w4da @TİTAN. @aerys_00 Peki monster hakkında düşünceleriniz nedir?

Son düzenleme:

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer
Canın sağolsun. Bakalım önümüze bir fırsat çıkar inşallah

@w4da @TİTAN. @aerys_00 Peki monster hakkında düşünceleriniz nedir?
monster tulpar serisi iyi diye biliyorum ama digerleri kotu diye biliyorum.sahsen monsterda tercih etmezdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
monster tulpar serisi iyi diye biliyorum ama digerleri kotu diye biliyorum.sahsen monsterda tercih etmezdim
tulpar da mı almazsın? ben tulpar düşünüyorum da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
ben sahsen almam hangi monster olursa olsun . butcen nedir sana bir laptop oneriyim
40k https://www.hepsiburada.com/monster...yari-p-HBCV00004HP3MY?magaza=Monster Notebook i7 işlemci ve rtx 4000 serisi olursa sevinirim

bu linkteki kafama baya yattı

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer

ekran karti 140w mux switch var 8gb ram takviyesi ile mis gibi laptop oluyor.arti olarak asus gibi kaliteli bir marka aliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,879
Son üye
Altine
Top Bottom